Dendroid Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 Awe shansowete waw wseki mach sa 50:50 .. taka che si imame swoite shansowe i sreshtu daniq i sreshtu italiq shte gi skasameeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 e pa twa be6e super tapo izkazvane! biim daniq... raven s italiq i si idwate s dostoinstvo 6to pa da ne gi biem,a???kvo tolkova gi vyzhvalqveta teq pederazi ne6tastni??? Basi i pesimizma det go vkarvate,vmesto da gledate polojitelno na ne6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 За нещастие мисля ,че шансовя нямаме НИКАКВИ. Дачаните са доста класен отбор в момента и за малко да победят Италия - не виждам как ще постигнем победа срещу тях с тази тактика. Истина е ,че имаме и добри играчи , но просто като гледах стратегията на тренера - направо паднах под масата ... Нито имаме достатъчно бързи играчи , нито достатъчно издръжливи,за да играем така офанзивно... Е - стига с песимизма - каквото и да стане - футболистите ни ще си останат БЪЛГАРИ и това е най-важното - трябва да ги подкрепяме ... П.П. - Ха дано първото ми изречение да се окаже най-грешното предсказание на света ...!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Няма да ги късаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 каквото и да стане - футболистите ни ще си останат БЪЛГАРИ и това е най-важното - трябва да ги подкрепяме ... Мда,само дето има трима СЪРБИ,ама ко да праим-щом трябва и тях ще ги подкрепяме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSA Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 6A NA EBAT I DA4ANITE I ITALIANCITE I 6TE SE VARNAT BEZ VKARAN GOL AMA S BUFERI I GOVEDA 6TE E TAKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 6A NA EBAT I DA4ANITE I ITALIANCITE I 6TE SE VARNAT BEZ VKARAN GOL AMA S BUFERI I GOVEDA 6TE E TAKA тва е хората(в случея ти) нямат никаква култура когато говорят за националния отбор пак намесват личните си предпочитания към клубния си отбор ми кажете ми на кво прилича тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 тва е хората(в случея ти) нямат никаква култура когато говорят за националния отбор пак намесват личните си предпочитания към клубния си отбор ми кажете ми на кво прилича тва a бе човек няма смисъл да обръщаш внимание на такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Njakoj pomni li macha s Nigerija - togava njamahme kakvo da gubim, sega e systoto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Колкото и да не ми се иска да правя аналогии със САЩ94, не мога да не кажа това, което сега ще кажа. И тогава започнахме с голяма загуба и тогава звездата на един голям отбор (Аржентина-Марадона) не игра срещу нас. Сега една друга голяма звезда няма да играе срещу нас - Франческо Тоти, защото е наказан за 3 мача, заради храчки срещу датски футболист. Разликата е че тоагава преди мача с Аржентина играхме срещу един не чак толкова добър отбор на Гърция, какъвто може би е отборът на Дания Но нищо не пречи да бием Дания, а и статистиката е в наша полза, така че да стискаме палци за достойно представяне утре и дано сценарият от 94 да бъде подобрен Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Njakoj pomni li macha s Nigerija - togava njamahme kakvo da gubim, sega e systoto... Togava6niq systav be6e mnogo po-qk ot sega6niq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Мисля че нещата са ясни. Пената е дал иструкции на Марков: 1. Падаш в първия мач с много за да те смятат за аутсайдер 2. Вкарваш всички играчи в банята и бой по каската 3. Втория мач биеш с много 4. Вкарваш всички играчи в басейна на хотела и каниш журналистите на по бутилка 5. За третия мач противника е тотално объркан каква тактика ще имаш -оная от банята или тая от басейна. 6. За четвътия мач с Германия нямаме проблем (там се ползват инструкциите на Ицо -айцу цвайцу драйцу дрън) 7. За петия мач важно е съдията да не е педерас 8. За шестия мач - дано само да не са шведите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 ...8. За шестия мач - дано само да не са шведите... Да се молят да не са те ,защото не им го препоръчвам - ще ги СМАЖЕМ , а колкото до съдиите нали знаете - "Дято Йоцо гледа" - хехе :Р / връзката е убийствена - само аз си я знам / ХАЙДЕ НАШТЕ ! П.С. Верно е ,че има и чужди футболисти в отбора , но аз викам за БЪЛГАРИТЕ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSA Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 тва е хората(в случея ти) нямат никаква култура когато говорят за националния отбор пак намесват личните си предпочитания към клубния си отбор ми кажете ми на кво прилича тва MNOGO SI PROST - TOVA E O6TE EDNO POTVARJDENIE 4E TEZI OTBORI SA VRAGOVE NA 4ISTATA BALGARSKA RASA!!!! ZIC HAIL!!! DA JIVEE FIURERA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 SSA,da ti eba majkata izsipana we putka maina,mlukni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSA Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 SSA,da ti eba majkata izsipana we putka maina,mlukni! EI BUFER4E 6TO NE SI HODI6 V 6IKERA I DA SI MAL4I6 A!?!?!?!?!?!?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 eeeeeee bah maaamu uspokote se de vikam stida samo za Bulgaria da komentira me daite seki den ima dva macha dai te dagi komentira me zalozi golumaistori kraen rezultat kato mu doide vremeto kogato Bulgaria shte igrae s Italia shte komentirame togaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Ako iska6 qla w 6IKERA da widim,a????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSA Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Ako iska6 qla w 6IKERA da widim,a????? ZNA4I SI OTKROVENNA MANGUSTA TAKA LI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 SSA побързай да прочетеш правилата на форума щото скоро няма да имаш тая възможност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 ZNA4I SI OTKROVENNA MANGUSTA TAKA LI? а бе ти яла пък ша видиш кво съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSA Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 SSA побързай да прочетеш правилата на форума щото скоро няма да имаш тая възможност NE ME EBAT PRAVILATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSA Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 а бе ти яла пък ша видиш кво съм ZA 6IKERA NIAMA DA IDVAM SAM AMA KATO DOIDEM................................. P.S. ARE WE KVO O6TE TRIABVA DA NAPRAVIA ZA MALKO ''WARN'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 NE ME EBAT PRAVILATA явно и за форума не те ебе ебе и някой модератор като забележи кво си писал и ще получиш бан-ан споко на 01.01.2005 сигурно пак ще махнат всички банове ае стига толкова оффтопик споко бе SSA то тва стига и за бан ама още никой от модераторите не е влизал да види кви си ги писал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 един фашист по-малко => ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.