Jump to content
BulForum.com

Shte gi skasame li Daniq i Italiq :)

Dendroid

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
e pa twa be6e super tapo izkazvane! biim daniq... raven s italiq i si idwate s dostoinstvo

6to pa da ne gi biem,a???kvo tolkova gi vyzhvalqveta teq pederazi ne6tastni??? :confused

Basi i pesimizma det go vkarvate,vmesto da gledate polojitelno na ne6tata :angry:

За нещастие мисля ,че шансовя нямаме НИКАКВИ. Дачаните са доста класен отбор в момента и за малко да победят Италия - не виждам как ще постигнем победа срещу тях с тази тактика. Истина е ,че имаме и добри играчи , но просто като гледах стратегията на тренера - направо паднах под масата ... Нито имаме достатъчно бързи играчи , нито достатъчно издръжливи,за да играем така офанзивно... Е - стига с песимизма - каквото и да стане - футболистите ни ще си останат БЪЛГАРИ и това е най-важното - трябва да ги подкрепяме ...

П.П. - Ха дано първото ми изречение да се окаже най-грешното предсказание на света ...!!!...

каквото и да стане - футболистите ни ще си останат БЪЛГАРИ и това е най-важното - трябва да ги подкрепяме ...

Мда,само дето има трима СЪРБИ,ама ко да праим-щом трябва и тях ще ги подкрепяме... :wacko:

6A NA EBAT I DA4ANITE I ITALIANCITE I 6TE SE VARNAT BEZ VKARAN GOL :angry1  :angry1  :cry  :cry  AMA S BUFERI I GOVEDA 6TE E TAKA :sick  :sick  :sick

тва е хората(в случея ти) нямат никаква култура

когато говорят за националния отбор пак намесват личните си предпочитания към клубния си отбор ми кажете ми на кво прилича тва :angry1 :angry1

когато говорят за националния отбор пак намесват личните си предпочитания към клубния си отбор ми кажете ми на кво прилича тва :angry1  :angry1

a бе човек няма смисъл да обръщаш внимание на такива ;)

Колкото и да не ми се иска да правя аналогии със САЩ94, не мога да не кажа това, което сега ще кажа. И тогава започнахме с голяма загуба и тогава звездата на един голям отбор (Аржентина-Марадона) не игра срещу нас. Сега една друга голяма звезда няма да играе срещу нас - Франческо Тоти, защото е наказан за 3 мача, заради храчки срещу датски футболист. Разликата е че тоагава преди мача с Аржентина играхме срещу един не чак толкова добър отбор на Гърция, какъвто може би е отборът на Дания :) Но нищо не пречи да бием Дания, а и статистиката е в наша полза, така че да стискаме палци за достойно представяне утре B) и дано сценарият от 94 да бъде подобрен :D

Мисля че нещата са ясни. Пената е дал иструкции на Марков:

1. Падаш в първия мач с много за да те смятат за аутсайдер

2. Вкарваш всички играчи в банята и бой по каската

3. Втория мач биеш с много

4. Вкарваш всички играчи в басейна на хотела и каниш журналистите на по бутилка

5. За третия мач противника е тотално объркан каква тактика ще имаш -оная от банята или тая от басейна.

6. За четвътия мач с Германия нямаме проблем (там се ползват инструкциите на Ицо -айцу цвайцу драйцу дрън)

7. За петия мач важно е съдията да не е педерас

8. За шестия мач - дано само да не са шведите... :rolleyes:

...8. За шестия мач - дано само да не са шведите...    :rolleyes:

Да се молят да не са те ,защото не им го препоръчвам - ще ги СМАЖЕМ

, а колкото до съдиите нали знаете - "Дято Йоцо гледа" - хехе :Р / връзката е убийствена - само аз си я знам :rolleyes: /

ХАЙДЕ НАШТЕ !

П.С. Верно е ,че има и чужди футболисти в отбора , но аз викам за БЪЛГАРИТЕ ...

когато говорят за националния отбор пак намесват личните си предпочитания към клубния си отбор ми кажете ми на кво прилича тва :angry1  :angry1

MNOGO SI PROST - TOVA E O6TE EDNO POTVARJDENIE 4E TEZI OTBORI SA VRAGOVE NA 4ISTATA BALGARSKA RASA!!!! ZIC HAIL!!! DA JIVEE FIURERA!!!

eeeeeee

bah maaamu uspokote se de

vikam stida samo za Bulgaria da komentira me

daite seki den ima dva macha dai te dagi komentira me zalozi golumaistori kraen rezultat

kato mu doide vremeto kogato Bulgaria shte igrae s Italia shte komentirame togaga

а бе ти яла пък ша видиш кво съм ;)

ZA 6IKERA NIAMA DA IDVAM SAM AMA KATO DOIDEM.................................

P.S. ARE WE KVO O6TE TRIABVA DA NAPRAVIA ZA MALKO ''WARN''

NE ME EBAT PRAVILATA

явно и за форума не те ебе ебе и някой модератор като забележи кво си писал и ще получиш бан-ан ;)

споко на 01.01.2005 сигурно пак ще махнат всички банове ;)

ае стига толкова оффтопик :angry:

споко бе SSA то тва стига и за бан ;) ама още никой от модераторите не е влизал да види кви си ги писал :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...