Jump to content
BulForum.com

Shte gi skasame li Daniq i Italiq :)

Dendroid

Recommended Posts

Za poreden pyt se ubejdavam che Dreamer e mydro momche

Estestveno che shte ima kultura ot strana na shvecite

No tozi fint s hvashtaneto za ryce i usmivkite vse edno sa teatralna trupa lichno az mislja shte gi ostavi OUT

Igrata im s nas beshe adski slaba i te go znajat

Haosa v nashija otbor i typaka v cherno gi izvede kato golmaistori

Pak shte ostanem nai-bitja otbor mi se struva

Latviaj se spraviha mnogo po-dobre

Sega mojem samo da hvyrljlame bob za drugite sreshti, ot koito kakto veche kazah me e strah che shte se shupim ot izlagane

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

BTW shtjah da smachkam edin selski komshija vchera!!!!

Oshte edna prostotijaq bylgarska...

Izkarvam si Oktavijata ot garaja.. a ot prednija den mi stoi na zadnoto styklo plakata s nacionala..

i prostaka se provikva - "tva sa tija deto padat" ?!?!?!?!!?!?

KOLKO BEZMOZYCHEN TYP IDIOT TRJABVA DA SI?!?!??!!

Raptor888 съгласен съм с теб ама използвай бутона "EDIT" (все пак е 2:52АМ и сме само двамата в топика и няма нужда от толкова поредни поста :)

Трябваше да го питаш защо има плакат на Реал в стаята си - велик отбор, който се изложи доста тази година.

И защо домакинът Португалия, който бе сочен за потенциален шампион падна от съседите ни... :)

Кажи му, че ако зимата се подхлъзне всички от блока ще го сочите с пръст и ще казвате "това е тоя дето се подлъзва и пада"...

оле, в тоя късен час само глупости ми идват на акъла B)

Wijdam che kato mina malko wreme i izlqzoha i optimistite..ne samo oneq deto psuwat nashte i t.n. :) Dreamer werno e towa che nikoi ot shwedite ne ni opliu no i ne wqrwam nqkoi da go naprawi. Wse pak nashte trqbwa da si igrat igrata ot parwite machowe w kwalifikaciite i nqma da imat problemi s nikoi :)

колкото скъсахме Швеция  :bgrin:

хахаха

Xaxa :bgrin: Дания може да ги бием ... но Итлия ... ах мечти ....

Абе пичове, вкараме ли първи гол на датчаните всичко ще си дойде на мястото и ще им ебем майката! Само това ни трябва - да поведем в резултата и момчетата да се успокоят. Тръгне ли веднъж мача в нашето русло ще ги скъсаме!

България-Дания 2:0

България-Италия 2:1

това са моите прогнизи за предстояшите мачове

бтв аз като ги гледах Дания-Италия останах с впечатление че датчаните играха по-добре от италианците

Не сам много оптимистично настроен по отношение на двата мача щото като гледах мача на нашите и разбрах че са много назад с подготовката те се измориха още на 15 мин пък и такива пропуски в защита и като си помисля че тая защита трябва да опази Тоти , Дел Пиеро , Виери и Томасон и направо работата става невъзможна. :(

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

:punk :punk :punk

При 2:0 да се надяваш за следващия мач, но при 5:0 не виждам смисъл.

Не че не можем, но времето е малко. Поне седмица им трябва на футболистите да се отърсят след такава загуба. Дано само не излезнем с 9 "защитника" + Д.Бербатов в следващите два мача, и да гледаме повторение на Ливерпул - Левски (не искам да обиждам левскарите).

mi to vchera Latviisite se predstaviha po dobre ot nas [apak tqh gi misliha za autsaideri] pone vkaraha gol i igraha mnogo nahasano mojeha da biat dobre che izkaraha kasmet Chehite inache mojeha da zavarshat raven

as ako padna 5:0 shte varva s navedena glava nqkolko dena we kak moje takava izlagasia

Aston_

saglasen sam s tebe ne mie qsno kak shte sprem takiva klasni napadate li

samo chudo moje dana izmakne ot lainata v koito sme popadnali

predstavqte li si ako nezemem nito edna tochka ujas prosto

kato gledam natam varvat neshtata :sick

Слабичка ни е защитата.В САЩ-1994 имахме стабилна защшта и с контраатаки постигнахме успехи.Така трябваше да играем сега и с Швеция.А то като гледах повторенията-и при 4-те гола шведските играчи се откъсваха сами.

С Дания ще играем за победа-няма друг изход,но май че пак ще паднем-надявам се достойно.

С Италия предвиждам равен резултат и добра игра.Имаме добри играчи-слаба тактика и май физически нямяме сили да играем 90 минути.Но това са възможностите ни-ако постигнем повече,значи трябва да ги надхвърлим.Кой знае?!...

Daniq ni podcenqvat prekaleno mnogo i za tva 6a im go nahluzim qko ;)

No Italiq,tam ne6tata stavat po-slojni.Ne samo,4e za6tita ni e slaba,ni i vi6te tehnite napadateli-Toti,Del Piero,Vieri... :( Moeto li4no mnenie za tozi ma4 e no chance :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...