Midex Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Има и диск с драйвери (вижда се на снимките) - 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 Wi-Fi картата вече е 13 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Последна цена 10 лв. до неделя - след това картата се сваля от продажба, тъй като в неделя заминавам и ще си я взема да си я ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoi Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Имам интерес, т.е. брат ми. Ще му звънна и ще пиша на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 ОК, само имай предвид, че Igniter ми писа на ЛС още следобеда и ако нещо не се разминем с него, най-вероятно ще го вземе. Edit: Картата е в Igniter, ще я пробва 2 дена да провери дали ще стане на някакъв стар лаптоп и как ще се държи в домашната мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.