Midex Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Аз и жена ми минахме на електронни цигари и от комплектите ми останаха ненужни няколко зарядни устройства от запалката на автомобила (още са в найлончетата). Оставил съм си само едно и освен на цигарата съм го пробвал и на MP3 плеъра - зарежда си се без проблем. Предполагам, че ще работят с всичко, което консумира подобно количество енергия ; за по-мощни уреди с USB интерфейс не съм убеден дали ще станат. Данните им са: Input: DC 12-24V Output: DC 5.0V +/- 5% Max: 150 mA Общо са 4 бр. - 2 лв. бройката (снимка) (редакция: вече са 2 бр.) Имам и 2 излишни бройки за 220V (снимка) - пак 2 лв. бройката, с данни: ПРОДАДЕНИ Input: AC100-240V / 50/60 Hz Output: DC 5V +/- 0.2V DC 500 mA +/- 30 mA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Пламене, вземам ги и четирите!!! Плюс черпене от мене! EDIT: Да уточня, защото май всичките са 6 бр. Искам 2 за 12V и 2 за 220V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Пламене, вземам ги и четирите!!! Плюс черпене от мене! Навивам се, ама да знаеш, че е само заради черпенето. Може да се видим пак там, където се видяхме предишния път. Значи останаха само 2 бр. за 12 волта. Едит: Извинявам се на zaqq, който беше пуснал ЛС в 17.25, а чак впоследствие видях, че SteveN е писал в 17.22. Ако се прегледат всичките ми теми за продажби, които съм правил досега, всеки може да види, че винаги с приоритет се е ползвал първият писал по време, независимо, че в някои от темите по-късно са се предлагали и доста по-високи суми за същия продукт, който вече съм обещал на първия. Просто това ми е принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.