Jump to content
BulForum.com

Купувам тонколонки

Recommended Posts

Мисля, че в един шкаф ми се мотаха някакви, до последно си работеха. При интерес пак ще ги пробвам, че отдавна седят неизползвани - 5 лв.

Много съм ти благодарен ,ама и аз не бързам много , нека до утре вечер да видим ,какви оферти ще изкочат и е реша...Айде лекинка.

Като гледам няма много оферти, но за да не се пише, че ъпвам напразно темата - цената вече е 4 лв....по 2 лв. на колонка. :laughing:

• 2 weeks later...

Прати едно телефонче на лично за връзка да се разберем да ги взема...

Също търся от онези които имат потенциометри за ВИСОКИ , НИСКИ и СИЛАТА....Може и повечко пари да отпусна,

Имам такива,изходна мощност 2/15W синус и 2/25W музикална.

Колоните са Viking с вградени филтри за ниски и високи,ето снимка:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1535/2758111121342776981280468239sOtAPv4ickKYCYf3GfoM.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2060/51473473710554604581280468277JiZJjptPeMMjEpPeVbqg.JPG

Освен коректор за ниски и високи имат и 3D опция на звука.

цена - 25лв.

Typhoon, пластмасови, високи 20 см, втора ръка, свирят супер. Корекция на баса. Loudness. Цена 12 лв.

Mediatech, дървени, високи 15 см, чисто нови - запечатани, перфектни. Корекция на баса + корекция на високите. Цена 24 лв.

Typhoon, пластмасови, високи 20 см, втора ръка, свирят супер. Корекция на баса. Loudness. Цена 12 лв.

Mediatech, дървени, високи 15 см, чисто нови - запечатани, перфектни. Корекция на баса + корекция на високите. Цена 24 лв.

Запази ми тези Typhoon ще ти звънна да се разберем да ги погледна...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...