Jump to content
BulForum.com

Търся телефонче

Recommended Posts

Търся си телефонче в тоя диапазон за предпочитане нокиа или сони ериксон.Просто условието ми е да му кара повечко батерията и състоянието му да е добро.

имам в наличност Нокия 2630 /този телефон е максимално опростен , стилен и батерията е като камък - с говорене по 10-20 мин на ден държи 5 дена батерията / аз имам 2 такива , от англия си ги взех , когато ходих там и са безпроблемни : ) виж го в интернет какво представлява и ако ти хареса ми пиши за скайп да ти покажа снимки на мойте : )за 50-60 лева може да се разберем : ) /със зарядно ест/ :)

Sony Ericson K530 перфектен външен вид и окомплектовка цена 130 лв с лек коментар за връзка с мен скайп-dj_jorjy или на тел,0888/585140 Георги,

NOKIA N80 /черен/ или заменям

Всико което имам към телефона е : Оригинално зарядно, 256МБ Мемори карта, УСБ кабел, и ще прибавя в комплекта мултимедиини слушалки с усиловател на НОКИА най висок клас, направени за слушане на музика, който съм закупил отделно за 65лева./ http://www.all-gsm.bg/Nokia-HS-20-AD-41 ... -GSM-Nokia -ето каква е сегашната цена на това handsfree /

ЦЕНА - 120 лв !!

skype - lubko1921

Sony Ericsson Z310i

Телефонът е на майка ми , използван е единствено от нея ! давам го с кутията.Като нов е! Закупен е от Germanos , първи собственик , пазя гаранционната карта, има още гаранция 2месеца /тя е за 24 месеца/. Има си книжки ,всичко ! идеален ГСМ за ваш роднина , който не се блазни от WIFI,3g и прочие ...максимално опростен ГСМ,идеален за 2-ри.Батерията държи 4-5 дена безотказно.

Цена : 60лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...