lindeman_ Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Продавам AOC LM520 15" LCD Monitor Size 15.1 inch viewable screen Resolution Max: 1024 x 768 @ 75 Hz Recommended: 1024 x 768 @ 60 Hz LCD Panel TFT LCD Цена: 100 лв. 90 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 90 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Имам интерес, но при реална цена, не по-скъпо от магазина. В същия магазин като отидеш на място се оказва, че има по около 60 лв. A-STATUS с 6 месеца гаранция, с тук там драснато по кутията ... И след като ме излъга с онази Нокиа, че изкарва една седмица с едно зареждане, а се оказа ден, ден и нещо ... да не се повтори лъжата. Парен каша духа. Предлагам 40 лв. за монитора след обстойна проба. EDIT: сслед коментара "Такива са рисковете в търговията със стоки втора употреба" не мога да се начудя на наглостта ти. Все пак продаваш стокя, която заявяваш, че работи с едно зареждане седмица, спокойно, пробвал си я и т.н. Взимам я и още на другия ден се оказва, че съм излъган. И наглостта беше до там, че ми даде 2-3 дни мъни бек, но на другия ден след сделката се отметна и ми отказа да ти го върна ... Та сега и договори ще подписваш ... Аз повече няма да коментирам в темата, и изгубих интерес към монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 Такива са рисковете в търговията със стока 2-ра употреба. За монитора давам гаранция 3 месеца. Ако някой се притеснява може да се сключи договор за покупко-продажба на движима вещ, като в клаузите на договора се упоменава въпросната гаранция. Няма никакви петна, драскотини и изгорели пиксели. Има вградена тонколона и букса за слушалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princebg Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Имам интерес, но при реална цена, не по-скъпо от магазина. В същия магазин като отидеш на място се оказва, че има по около 60 лв. A-STATUS с 6 месеца гаранция, с тук там драснато по кутията ... И след като ме излъга с онази Нокиа, че изкарва една седмица с едно зареждане, а се оказа ден, ден и нещо ... да не се повтори лъжата. Парен каша духа. Предлагам 40 лв. за монитора след обстойна проба. mitzev.com и ти не ми върна моето си Soyo което уж не хареса(върна ми друго) ма да съм казал че си голям лъжец с големи титли които вече не виждам? Извинявам се на колегата че му цапам темата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 mitzev.com и ти не ми върна моето си Soyo което уж не хареса(върна ми друго) ма да съм казал че си голям лъжец с големи титли които вече не виждам? Извинявам се на колегата че му цапам темата . Отговарям единствено защото темата е в началото и практически не я вдигам. Георги, това не са хубави приказки. Точно твоето си беше, ти сам каза, че не си го пробвал. Носих на 2-3 места, където уж се занимават с VOIP, но точчно такъв модел не бяха виждали ... така или иначе никой не можа да го подкара. При това платих транспорта и в двете посоки. Светът е толква малък, че не бих се занимавал за 25 лв., поне аз не се занимавам с кокошкарски истории. Ако наистина си останал с впечатление, че е сменено защо не се обади. За разлика от много хора аз се представям с името и снимката си. Няма нерешим проблем. Ако си толква убеден бих ти пратил 25 лв., но ми е трудно да повярвам след като се порових в нета с твоите данни и говорих с други твои клиенти ... Аз повече няма да коментирам, не искам да дразня модераторите, все пак тук е място за търговия. Камен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Разправиите знаете в коя тема се правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.