ScherZ Posted March 14, 2003 Share Posted March 14, 2003 Ufff ot kakto vidqh za parvi pat reklamata na filma po TMF 4akam s netarpenie a izleze v inet da moga da si go svala i o4akvaniq moment s epak doide svalih si go ...4akah celi 2 dena dokato go svalq paridi pri4inata 4e svalqm i uploadvam i dr neshto i nakraq tapiq film tragva i spira oshte v na4aloto dokato davat reklamnoto logo na kompaniqta koqto go e napravila emi basi ne znam v men li e problema vav vas li e vinata ama pone prowerqvaite kvo ka4vate i dali vaopsbhte stava za gledane shtot ne mi se sly4va za parvi ili vtori pat ..tva sa celi 700 Mb da ne govorim kolko trqfic mi otne..pak i na vsi4koto otgore mi ybihte meraka da go gledam sajelqvam ako po nqkakav na4in vinata e moq (vapreki 4e dalboko se samnqvam) ,ama v momenta sam napravo bqsna....( <_< <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted March 14, 2003 Share Posted March 14, 2003 samo da saobshta che tq se opravi i filma tragna delnete go tva ot foruma ako iskate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted March 14, 2003 Author Share Posted March 14, 2003 mersi za pomoshta :PPppp bez neq shtqh da prodalja da si se nerva:PPp:((...i da sam vse oshte bqsna:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 15, 2003 Share Posted March 15, 2003 ScherZи, светни ни къв беше проблема де... не ни оставяй в тъма Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted March 15, 2003 Author Share Posted March 15, 2003 xaxa :LPPPPp az ako znaeh shteshe da e hybavo..pitai JOKe toi shti kaje samo restartnah i posle si svalih nanovo divX5.03 i se oprai znam, li kav beshe problema...ama dobre 4e beshe toi ina4e az sam ...mn zle:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 15, 2003 Share Posted March 15, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted March 15, 2003 Share Posted March 15, 2003 Problema beshe windows i zabozqsanite mu registrita.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 15, 2003 Share Posted March 15, 2003 To zatova ima edna pesni4ka "Windows e boza" :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.