PePfx Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Ima nekaff soft koito se instalva i ba4ka background i zapisva siakonatiskane na klavi6, posle se izvikva s klavi6na kombinaciya, no neznam kak se kazva maipo nekoi zali go instalvat i posle koi mi ze passa za maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 long live the key loggers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 ami ima mnogo az polzvam hookdump i blazing perfect keylogger tova e vyzmojno nai dobroto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Ima nekaff soft koito se instalva i ba4ka background i zapisva siakonatiskane na klavi6, posle se izvikva s klavi6na kombinaciya, no neznam kak se kazvamaipo nekoi zali go instalvat i posle koi mi ze passa za maila Програмата е предназначена за записване във файл на всичко което се пише по клавиатурата. Работи невидимо и може да се покаже само при натискане на определена комбинация от клавиши. Можете да запазвате активността на компютъра си в продължение на седмици, като можете да си припомняте какви писма сте писали или забравени пароли. Сваляне Понеже пишеш на латиница може и да не съм те разбрал да ли е това което търсиш!? Виж този сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 abe polezna e programkata taka kontroliram koi kwi sitowe e pose6tawal w nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 daaa daaa ee nee 4e tolkova ya izkam no mi stana interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.