Jump to content
BulForum.com

Продавам 3 книги за фотография

Recommended Posts

Преди година можеби ми влезна една муха в главата и си купих тези 3 книги, обаче имам проблем с четенето ( мързи ме да чета и много заспивам ако чета ). И така хвърлил съм им само по един бърз поглед и от тогава прашасват, това е причината поради която ги продавам като се познавам няма и да ги отворя никога.

Книгите са на National Geographic от поредицата "Фотографията" и са следните:

1. Цифровите снимки ( Практическо ръководство ) - Книгата е идеална за начинаещи в света на цифровите снимки. Вътре са обяснени доста неща отностно пиксели, резолюции, печатане, сканиране, както и доста практични съвети за използването на Photoshop за няколко много полезни корекции по снимките мисля че повече от 20 страници са посветени на Photoshop.

2. Как се правят хубавите снимки ( Практическо ръководство ) - Книгата съдържа много практични съвети от най известните фотографи на NG.

3. Пейзажните снимки ( Практическо ръководство ) - Книгата съдържа много практични съвети от най известните фотографи на NG отностно пейзачните снимки.

Книгите съм ги отварял както казах не повече от 3 пъти ( третия беше като ги снимах ), на снимките се виждат цените на книгите аз ги давам на около 80% от цената им.

Както следва:

1. Цифровите снимки - Цена: 9 лв

019618995.jpg

2. Как се правят хубавите снимки - Цена: 19 лв

019618996.jpg

3. Пейзажните снимки - Цена: 9 лв

019618997.jpg

Някой ако ги вземе и трите пакетна цена 35 лева

До Пловдив можем да се разберем да ги донеса безплатно ;), за другите градове ако някой има желание с куриер но мисля че има смисъл само ако ги вземе на пакетната цена.

Ето и снимки да не съм голословен ;)

019619027.jpg

019618998.jpg

Всичките снимки в по голям размер може да разгледате на този адрес:

http://muhaha.snimka.bg/other/knigi-za-prodavane.517590

Книгата на позиция 1 "Цифровите снимки" е продадена остават другите две:

Обща цена за двете книги 25 лева (само книгата на втора позиция струва толкова ! )

Хайде хора две невероятни книги от поредицата "Тайните на фотографията" на National Geographic, в състояние все едно ги вземате от книжарницата на цената на само едната не се ослушвайте налазвайте ;).

Само 25 23 лева :wir (ModEdit)

Вземам Пейзажните снимки!

За съжаление и двете са запазени за сега ако довечера не пропадне сделката ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...