muhaha Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Преди година можеби ми влезна една муха в главата и си купих тези 3 книги, обаче имам проблем с четенето ( мързи ме да чета и много заспивам ако чета ). И така хвърлил съм им само по един бърз поглед и от тогава прашасват, това е причината поради която ги продавам като се познавам няма и да ги отворя никога. Книгите са на National Geographic от поредицата "Фотографията" и са следните: 1. Цифровите снимки ( Практическо ръководство ) - Книгата е идеална за начинаещи в света на цифровите снимки. Вътре са обяснени доста неща отностно пиксели, резолюции, печатане, сканиране, както и доста практични съвети за използването на Photoshop за няколко много полезни корекции по снимките мисля че повече от 20 страници са посветени на Photoshop. 2. Как се правят хубавите снимки ( Практическо ръководство ) - Книгата съдържа много практични съвети от най известните фотографи на NG. 3. Пейзажните снимки ( Практическо ръководство ) - Книгата съдържа много практични съвети от най известните фотографи на NG отностно пейзачните снимки. Книгите съм ги отварял както казах не повече от 3 пъти ( третия беше като ги снимах ), на снимките се виждат цените на книгите аз ги давам на около 80% от цената им. Както следва: 1. Цифровите снимки - Цена: 9 лв 2. Как се правят хубавите снимки - Цена: 19 лв 3. Пейзажните снимки - Цена: 9 лв Някой ако ги вземе и трите пакетна цена 35 лева До Пловдив можем да се разберем да ги донеса безплатно , за другите градове ако някой има желание с куриер но мисля че има смисъл само ако ги вземе на пакетната цена. Ето и снимки да не съм голословен Всичките снимки в по голям размер може да разгледате на този адрес: http://muhaha.snimka.bg/other/knigi-za-prodavane.517590 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Книгата на позиция 1 "Цифровите снимки" е продадена остават другите две: Обща цена за двете книги 25 лева (само книгата на втора позиция струва толкова ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Хайде хора две невероятни книги от поредицата "Тайните на фотографията" на National Geographic, в състояние все едно ги вземате от книжарницата на цената на само едната не се ослушвайте налазвайте . Само 25 23 лева (ModEdit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Вземам Пейзажните снимки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Вземам Пейзажните снимки! За съжаление и двете са запазени за сега ако довечера не пропадне сделката Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Всичко е продадено темата е за местене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.