KraSezZza Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Трябва ми евтинка видео карта на PCI-E слот, минимум 128 MB (може и 256), да е поне DDR2, защото ще се играят някои по-стари игрички. Бюджета ми е определен до 30 лв. Картата не е за мен, ще я подаря, затова имам само една молба към колегите, които имат предложения - давайте ми поне 2-3 дена гаранция за тест, за да се убедя, че всичко е наред преди да я подаря! Очаквам офертите ви на ЛС или в темата EDIT: Имам предпочитания към карти на Nvidia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Стана един гаф... Купих карта, но се оказа проблемна Дадох и допълнително пари за ремонт, като в момента платката работи, но сега няма как да я ползвам за крайната цел - не мога да я подаря! Затова отново съм в търсене на видео карта, но вече бюджета ми намаля и ограничавам максимума на цената до 20 лв. Не ми се набутва повече Колеги, моля ви, като ми предлагате нещо, давайте ми от 1 до 3 дена гаранция "мъни бек" за тест за да се уверя, че стоката която ми продавате е ОК! Иначе имам предпочитания към нещо подобно на Nvidia 8400GS. Наскоро видях тук, във форума, че се продаде една такава карта за 20 лв. Давам пример с нея, тъй като този модел покрива изискванията ми. Очаквам предложенията ви на ЛС или в Скайп: kraseza! Вие сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.