Jump to content
BulForum.com

Търся видео карта на PCI-E

Recommended Posts

Трябва ми евтинка видео карта на PCI-E слот, минимум 128 MB (може и 256), да е поне DDR2, защото ще се играят някои по-стари игрички. Бюджета ми е определен до 30 лв. Картата не е за мен, ще я подаря, затова имам само една молба към колегите, които имат предложения - давайте ми поне 2-3 дена гаранция за тест, за да се убедя, че всичко е наред преди да я подаря! Очаквам офертите ви на ЛС или в темата ;)

EDIT: Имам предпочитания към карти на Nvidia!

• 2 weeks later...

Стана един гаф... Купих карта, но се оказа проблемна :( Дадох и допълнително пари за ремонт, като в момента платката работи, но сега няма как да я ползвам за крайната цел - не мога да я подаря! Затова отново съм в търсене на видео карта, но вече бюджета ми намаля и ограничавам максимума на цената до 20 лв. Не ми се набутва повече :( Колеги, моля ви, като ми предлагате нещо, давайте ми от 1 до 3 дена гаранция "мъни бек" за тест за да се уверя, че стоката която ми продавате е ОК! Иначе имам предпочитания към нещо подобно на Nvidia 8400GS. Наскоро видях тук, във форума, че се продаде една такава карта за 20 лв. Давам пример с нея, тъй като този модел покрива изискванията ми. Очаквам предложенията ви на ЛС или в Скайп: kraseza! Вие сте ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...