Botev1912 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Хайде пак съдиите виновни. Не разбрахте ли, че докато не въведат видео повторения, съдиите ще правят фатални грешки на всеки втори мач. А съдията си измисли един жълт на Гатузо, без изобщо да е докоснал играча на белите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Тука не става въпрос за видео повторения, гол линии и прочие изтъркани спорове. Става дума, че засада, която е точно на 2 метра от асистента той я пропуска!!Не е в далечния край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervanskyi Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Мен пък ме изкефи Шахтар-Арсенал.И след загуба 5:1 сега се напънаха и биха.БРАВО НА ШАХТАР!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Преди немалко години, белите от Лийдс, които всички бяха отписали направиха чудо. Дали след толкова време, белите от Тотнъм няма да напрявят същото? Каквото и да постигне този отбор - не би ме учудило. Да не дойде момент, в който Бербатов да съжали, че е отишъл в Юнайтед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Според мен, вече съжалява.Поне мъничко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Я дайте по една прогноза бре, да видим кой, какво ще познае.Ето мойте: Барселона - Казан 0:1 Вердер - Интер 1:2 Манчестър Юн. - Валенсия 2:1 или 0:0 Твенте - Тотнъм 0:3 Поне на мен тези ми се струват по-интересните двубой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Я дайте по една прогноза бре, да видим кой, какво ще познае.Ето мойте: Барселона - Казан 0:1 Вердер - Интер 1:2 Манчестър Юн. - Валенсия 2:1 или 0:0 Твенте - Тотнъм 0:3 Поне на мен тези ми се струват по-интересните двубой. Барселона - Казан 3:0 Вердер - Интер 1:2 Манчестър Юн. - Валенсия 2:0 Твенте - Тотнъм 0:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Абе признавам си, че съм малко оптимист за Казан, ама като знам, че Барса им станаха абонати и от 3 мача имат два равни и една загуба...Честно казано ми се иска Казан да бие.Въпреки, че имат малък шанс за класиране.Харесват ми.Показаха как можеш да биеш Барса на техен терен, без да се окопаваш в защита...като някой други отбори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Я дайте по една прогноза бре, да видим кой, какво ще познае.Ето мойте: Барселона - Казан 0:1 Вердер - Интер 1:2 Манчестър Юн. - Валенсия 2:1 или 0:0 Твенте - Тотнъм 0:3 Поне на мен тези ми се струват по-интересните двубой. Барселона - Казан 2:0 Вердер - Интер 1:1 Манчестър Юн. - Валенсия 1:0 Твенте - Тотнъм 0:1 Kopenhagen очаквам да бият Панатинайкос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Твенте-Тотнъм вече отпадна и при тримата Хубав автогол се поличи. С 2 гола на Твенте за сега 1:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Май Вердер ще поднесат изненадата на вечерта А Барса да не играят с младежкия отбор, кой е този Фонтас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Бахаха.Кв'о писах, кв'о стана.Явно не ми било ден.Или съм бил прекалено голям оптимист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Аз викам тази вечер Арсенал да вкарат 3 гола в първите 20 минути и да си ходят. Ще бъде голяма мизерия, ако не се класират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ето и 1/8-на финалните мачове Рома (Италия) - Шахтьор Донецк (Украйна) Милан (Италия) - Тотнъм Хотспър (Англия) Валенсия (Испания) - Шалке 04 (Германия) Интер Милано (Италия) - Байерн Мюнхен (Германия) Олимпик Лион (Франция) - Реал Мадрид (Испания) Арсенал (Англия) - Барселона (Испания) Марсилия (Франция) - Манчестър Юнайтед (Англия) ФК Копенхаген (Дания) - Челси (Англия) Ще има драми и тази година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Олимпик Лион (Франция) - Реал Мадрид (Испания) Арсенал (Англия) - Барселона (Испания) Тия май досега не са се срещали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Милан (Италия) - Тотнъм Хотспър (Англия) Олимпик Лион (Франция) - Реал Мадрид (Испания) Арсенал (Англия) - Барселона (Испания) :punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Който отпадне сега, минава в Лига Европа, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ако Реал пак отпадне от Лион... нз. Ще се замисля дали да си развалям вечерите с тоя отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Който отпадне сега, минава в Лига Европа, нали? хаха това пък от къде ти хрумна Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Преди със сигурност имаше такова нещо Май съм назад с часовника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 да преди имаше 2 групи на ШЛ и нямаше групи на купата на УЕФА. Сега смениха доста неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Милан - Тотнъм 0:1 Валенсия - Шалке 04 1:1 Голяма битка стана на Джузепе Меаца.Но определено съдията беше мноого зле.Или се правеше, че не вижда кв'о става, или наистина не виждаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 И отново английския футбол се превръща в непреодолимо препятствие за Милан Надали насред Лондон ще успеят да направят чудо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Уайт Харт Леин тесен ще им се стори на Милан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Защо Гатузо не беше изгонен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.