Jump to content
BulForum.com

Продавам радио управляема количка

Recommended Posts

Играчката е дълга 40 см. и е с три канално непропорционално управление. Върви напред, назад, ляво и дясно. Отваря двете си врати, задния капак и фаровете (дистанционно). Има трансформатор за зареждане и кутия. Батерията е зле - държи много малко (тя е с 8 елемента тип АА никел-металхидрид и вероятно някой е сдал багажа..). Може да се сложи и оловно акумулаторче (,което не е скъпо).

Снимка 1, снимка 2, снимка 3.

Цена 25 лв.

Колега, ще извиняваш за въпроса,

ама триканално непропорционално от типа "туп-туп" ли е дистанционното? В смисъл не се регулира скоростта напред и назад, както и ъгълът на завиване, но пък от дистанционното можеш да отвориш вратите и капака, както и да светнеш фаровете или греша? Имам известен интерес към подобни играчки, щото като малък имам неизживяно детство, та сега искам да си наваксвам, ама и с подобрения да са подобни играчки....А и още един въпрос на колко мегахерца е дистанционното?

Точно такова е. Не се регулира скоростта нито ъгъла на завиване (колкото толкова :) ). Фаровете светят, когато колата върви напред, не се включват от дистанционното. Просто се повдигат заедно със задния капак. (Едно копче - вдигат се и се затваварят капака и фаровете, друго копче - вдигат се и се затварят двете врати.) Работи на 27 мегахерца.

Не искам да спамя, но за 25 лева как искаш да се регулира скоростта на моторчето. Може и да може, но ми е трудно да го повярвам и да го видя(не от цената, но просто и от изпълнението). Като гледам снимките пластмасите на корпуса(горната част) са масивни и твърди(значи са тежки, което спъва мотора).

Виж, махни горната част(по някакъв начин) и около моторчето трябва да има едно лостче предимно са:L - бавни, H - бързо(което е ясно на всички).

Сега по темата: с какви батерии е, и ми снимай буксата!

100% съм в играта :) Искам да видя зарядното и батерията :)

Колко mAh-а е?

Edit: Тончо брат хеликоптерът ти няма нищо общо с това! Колкото и да е стар ако е от тези който просто нямам думи да ги опиша колко са зарибени за управление, просто ми е беден речника каква наслада ще е да се поцъка с една от тези играчки.

Иначе твоето дистанционно от тези който може да се програмира ли е? Walkera ли е марката на твоето?

аз се отказвам , колеги, благодаря за отговорите, имам вече подобна количка, въпреки че не изглежда толкова добре колкото тази тук.Вертолета ми позволява регулиране на оборотите и на двата ротора поотделно, само че чипа дето го управлява май беше 5 канален,не помня, беше преди 6 години като го купих....приятна вечер и дискусия от мен....

Скороста не се регулира по никакъв начин. Много искате от обикновена игачка. :)  Батерията я отпишет, давам я за да ползвате буксата.

Цената става 20 лв.    

Малко снимки: букса,  зарядно и батерия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...