Jump to content
BulForum.com

bezgi4na mi6ka

Recommended Posts

Не са много на далавера тея безжични пости. Ту хващат ту не хващат, през стена според мен е абсурд

ааа, слушалките са друго нещо !!! с моите си се разкарвам из апартамента където си поискам и хващат, дори един етаж по-надолу или нагоре също хващат... а пък това че чуваш GSM-а че получава SMS или ще звъни, малко преди наистина да звънне си е предимство за мен :)

кофтито е че по същия начин чуваш и на съседа GSM-а обаче

За мишката- не мога да ти кажа дали работи през стена, по простата причина че като мина зад стената не виждам монитора си, иначе мултимедийната ТСМ клавиатура работи дори през две стаи.Ако не е тайна , защо трябва да работи през стена-ако е за ТВ-то на мен само клавиатурата ми върши работа да си пускам филмите и разни музики.

кофтито е че по същия начин чуваш и на съседа GSM-а обаче
а аз живея в блок със 650 човека,представи си какво чувам в слушалките, иначе работят през стена до 40-45 метра

Не са много на далавера тея безжични пости. Ту хващат ту не хващат, през стена според мен е абсурд

kogato sa na infra4erweno izlu4wane e logi4no da ne hwa6tat prez stena.Se pak towa e swetlina estestweno 4e nemoge da mine prez plutno ogragdenie no kogato e na radio4estota e we4e drugo.Na principa na begi4nite telefoni e

• 2 weeks later...

Защо всеки плюе тези безжични мишки и клавиатури?Аз имам Logitech комплект и да ви кажа никога не съм се чувствал толкова удобно пред компютър.Другото нещо е , че не са направени за голямо разстояние, особенно през стени, но съвсем нормални си хващат на 2-3 метра без закъснение.Единственото неудобство са батерийте,но аз съм вече месес и половина съм с един комплект и в момента статуса им е : good (най-високия )

Mi az si kupih we4e i sum mnogo dowolen,hwa6tat prez stenata dori.Zeh si komplekt na SIGMA za 40lv.Samo neznam za6to kogato gledam film sled 5min

kogato mi6kata wliza w standbay rejim mi iz4ezwat subtitrite. :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...