plamsky Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 niakoi imali predstawa radiomi6kite i radioklawiaturite dali hwa6tat prez stena.10Xpredwaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 по-скоро не моята мишка поне е така, на около 2 метра хваща Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 sux, imat i lag poniakoga daje markovite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Aко си направиш дупки в станата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Не са много на далавера тея безжични пости. Ту хващат ту не хващат, през стена според мен е абсурд Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 ааа, слушалките са друго нещо !!! с моите си се разкарвам из апартамента където си поискам и хващат, дори един етаж по-надолу или нагоре също хващат... а пък това че чуваш GSM-а че получава SMS или ще звъни, малко преди наистина да звънне си е предимство за мен кофтито е че по същия начин чуваш и на съседа GSM-а обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 За мишката- не мога да ти кажа дали работи през стена, по простата причина че като мина зад стената не виждам монитора си, иначе мултимедийната ТСМ клавиатура работи дори през две стаи.Ако не е тайна , защо трябва да работи през стена-ако е за ТВ-то на мен само клавиатурата ми върши работа да си пускам филмите и разни музики. кофтито е че по същия начин чуваш и на съседа GSM-а обаче а аз живея в блок със 650 човека,представи си какво чувам в слушалките, иначе работят през стена до 40-45 метра Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 имам оптична мишка тсм и сам я пробвал от на брат ми стаята (през 1 стена) съм увеличавал и намалял музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted June 15, 2004 Author Share Posted June 15, 2004 Не са много на далавера тея безжични пости. Ту хващат ту не хващат, през стена според мен е абсурд kogato sa na infra4erweno izlu4wane e logi4no da ne hwa6tat prez stena.Se pak towa e swetlina estestweno 4e nemoge da mine prez plutno ogragdenie no kogato e na radio4estota e we4e drugo.Na principa na begi4nite telefoni e Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Защо всеки плюе тези безжични мишки и клавиатури?Аз имам Logitech комплект и да ви кажа никога не съм се чувствал толкова удобно пред компютър.Другото нещо е , че не са направени за голямо разстояние, особенно през стени, но съвсем нормални си хващат на 2-3 метра без закъснение.Единственото неудобство са батерийте,но аз съм вече месес и половина съм с един комплект и в момента статуса им е : good (най-високия ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 Mi az si kupih we4e i sum mnogo dowolen,hwa6tat prez stenata dori.Zeh si komplekt na SIGMA za 40lv.Samo neznam za6to kogato gledam film sled 5min kogato mi6kata wliza w standbay rejim mi iz4ezwat subtitrite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 hubavi sa ama ne i prez stenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.