Stoyanka marinova Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Килимът е мокетен с картинки на улици и сгради.Размерите му са 2,50 на 2,00 метра.Цената му е 20 лева. Аз съм от Пловдив. Предпочитам купувачът да е от същия град.Може да ме търсите на тел.:0889392365./Датата на снимката не е вярна./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ако е запазен и ми хареса след оглед ще го взема. Свържи се с мен по някакъв начин EDIT: Оказа се, че като размер за малко не пасва - да се счита за свободен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyanka marinova Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 Ако е запазен и ми хареса след оглед ще го взема. Свържи се с мен по някакъв начин Оставила съм телефон за връзка.ако искаш обади ми се.Или кажи как аз да те намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyanka marinova Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Ако е запазен и ми хареса след оглед ще го взема. Свържи се с мен по някакъв начин EDIT: Оказа се, че като размер за малко не пасва - да се счита за свободен! ОК!Всичко хубаво ти желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyanka marinova Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Килимът е мокетен с картинки на улици и сгради.Размерите му са 2,50 на 2,00 метра.Цената му е 20 лева. Аз съм от Пловдив. Предпочитам купувачът да е от същия град.Може да ме търсите на тел.:0889392365./Датата на снимката не е вярна./ Продавам килима за 18 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyanka marinova Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Продавам килима за 18 лева. Килимът е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.