PSYCHOSIS Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Превъртях я. Впечатления: 1. DA2 не е DA:O, не е по-добра от DA:O. 2. 25 часа - можеше и повече. 3. Не трябва да се играе на normal - магиите са без friendly damage, което тотално осира нещата. Мисля, че общо умрях около 5-6 пъти. При финалната битка изпих точно 3 health potions. 4. Не можеш да "преобличаш" спътниците си - може да им сменяш само оръжията и пръстените/амулетите. Ужасно тъпо! 5. Светът ми се стори доста малък. 1 град и 1 планина с по няколко локации. 6. Историите на героите и озвучаването им - перфектни! Разговорите помежду им, докато обикаляш из местността - изключително забавни! 7. Добра система с умения. Накрая имах 3 различни мейджа на 20 level и пак имаше цели раздели скилове, които не съм пробвал. Определено бих я изиграл отново с мейдж с друго развитие (въпреки че съм така привързан към АОЕ магиите ). 8. Така и не срещнах Изабела (циганката от трейлъра). 9. Късно инсталирах DLC и не можах да играя със Sebastian, но това ще се поправи на следващото преиграване. 10. Въпреки че играта не е това, което очаквах, възнамерявам да изгубя още тонове часове с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 След дълго търсене на Колелото на Времето III част, не можах да си я намеря и се прибрах вкъщи. Изненада - излязла DA II. Свалих и започнах. Великолепна игра, направо се потопих сякаш в книга, както и с Origins. Графиката на лицата не е добра, освен на главния герой, и то, ако не си го customize-ваш, а си вземеш default-ния. Останалото обаче е прекрасно! Да се уточня, играя на DX11 с High resolution graphics pack. Събота и неделя, ако не съм навън с кучето ще съм пред компа с DA II. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Превъртях я. Впечатления: 1. DA2 не е DA:O, не е по-добра от DA:O. 2. 25 часа - можеше и повече. 3. Не трябва да се играе на normal - магиите са без friendly damage, което тотално осира нещата. Мисля, че общо умрях около 5-6 пъти. При финалната битка изпих точно 3 health potions. 4. Не можеш да "преобличаш" спътниците си - може да им сменяш само оръжията и пръстените/амулетите. Ужасно тъпо! 5. Светът ми се стори доста малък. 1 град и 1 планина с по няколко локации. 6. Историите на героите и озвучаването им - перфектни! Разговорите помежду им, докато обикаляш из местността - изключително забавни! 7. Добра система с умения. Накрая имах 3 различни мейджа на 20 level и пак имаше цели раздели скилове, които не съм пробвал. Определено бих я изиграл отново с мейдж с друго развитие (въпреки че съм така привързан към АОЕ магиите ). 8. Така и не срещнах Изабела (циганката от трейлъра). 9. Късно инсталирах DLC и не можах да играя със Sebastian, но това ще се поправи на следващото преиграване. 10. Въпреки че играта не е това, което очаквах, възнамерявам да изгубя още тонове часове с нея Аз я минах веднъж с маг и я започнах отново с войн. Изабела е в таверната, как не си я срещнал като има доста голяма роля в историята. Аз пък пропуснах Фенрис на първото преиграване. Интересно е, ще се минава още няколко пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 А на мене ми стои доста дървена тази игра... няма нищо общо с първата. Аз играя с импортнат герой от Ориджинс... и надеждите ми останаха препикани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.