Barurumm Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 BioWare обявиха Dragon Age 2 за март 2011 - Потопете се в изцяло ново приключение, простиращо се в продължение на цяла декада, където историята се променя от всяко едно ваше решение. - Избери начин, чрез който да се издигнете от преследван, мизерстващ бежанец до почитан герой. - Мислете като пълководци и се бийте като спартанци с помощта на изцяло нова динамична бойна система и хвърлете сърцето си в битката, независимо дали си избрал да си магьосник, убиец или войн. - Потопете се в необятния свят на Dragon Age с помощта на изцяло новия кинематографичен похват за представяне на събитията, който ще ви сграбчи от самото начало и няма да ви остави до финала. - Открийте нови местности, изобразени с невероятен детайл благодарение на подобрената графика и нов визуален стил. http://games.bg/articles-news/index/id=862 - статия на български http://dragonage.bioware.com/da2/ - официален сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Суийт бейби Джизъс! http://www.gametrailers.com/video/exclusive-extended-dragon-age-2/703488 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Трейлъра е страшен Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 По дяволите, бива си го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Same shit, diferent day..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Нека повече такъв шит да излиза. Аман от игри за бавноразвиващи се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Тоя с рогата чупи гипса, както и нЕкои по-твърди материали Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 https://www.ozone.bg/games/product/pc/dragon_age_ii_pc Фуцк йее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 http://dragonage.bioware.com/da2/demo Айде на английското демо. Аз ще чакам миръри, че много бавно тегли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Мани, вече 2 часа се точи, остават още 4... но за такива неща се изискват жертви Спомних си за доброто старо време с картите на Орбител, когато оставях филмите да се свалят през нощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Аз още не съм врътнал първата Ама BioWare са изруди Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Аз първата я пробвах след като се зарибих по Мас Ефект, но не ми хареса. Не се изненадвам, не съм бил фен и на Балдурс Гейт. Надявам се в тази да са пооправили някои неща, но ако това демо не ми допадне ще трябва да се простя с РПГ жанра, освен ако няма нещо стойностно след МЕ3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 На пръв поглед съм дълбоко разочарован. Адски много прилича на нещо японско от рода на Final Fantasy - всички тичкат като зайци и размахват двуръки мечове като клечки за зъби. Битките са толкова бързи, че тактическият елемент е почти нулев. А и камерата е много ограничена - няма го общият план отгоре. Все пак поиграх само няколко минути, може би прибързвам с негативното отношение. Но като цяло ми се струва, че ще е доста далеч от това, което беше/е първата част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 На пръв поглед съм дълбоко разочарован. Адски много прилича на нещо японско от рода на Final Fantasy - всички тичкат като зайци и размахват двуръки мечове като клечки за зъби. Битките са толкова бързи, че тактическият елемент е почти нулев. А и камерата е много ограничена - няма го общият план отгоре. Все пак поиграх само няколко минути, може би прибързвам с негативното отношение. Но като цяло ми се струва, че ще е доста далеч от това, което беше/е първата част. Ще има и tactical mode или нещо то тоя сорт, с изглед както от първата. Това, което е в демото е action mode май. Нещо от този сорт казаха, ще видим като излезе цялата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Това е много добра новина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 аз до колкото разбрах това ще е камерата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 аз до колкото разбрах това ще е камерата Прав си, за жалост. Ще я видим след два дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 http://zamunda.net/details.php?id=255394&hit=1 Тъй като имам сериозни съмнения за качеството на играта, първо ще пробвам тази версия. Ако ми хареса, ще си взема оригинална, обещавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Фуцк! Само това ми трябваше, още една игра, по която да се зарибя С камерата се свиква бързо. С динамичните битки все още ми е малко криво, но с повече пауза нещата се нареждат. Инвентарът също малко ме обърква. Най-големият минус засега е системата за диалози. Общо взето имаш добър, зъл и неутрален отговор. От време на време има и допълнителни опции, но в повечето случаи хич не е ясно какво точно ще каже героят. Като цяло бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Третият вариант е по-скоро забавно/сатиричен отколкото неутрален. Стават интересни диалози. Инвентарът е супер тъп и не дразни, че няма луут дет се вика. Играя маг и ми дават само предмети за другите класове. Надявам се да е доста по-кратка от първата, за да я мина още веднъж. Още не съм разбрал как се правят cross class комбота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Даже и DLCПуснаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Един от най-големите плюсове на DA2 е Merrill: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Лицевите анимации са грозниииии. След като видях в L.A. Noir за какво става въпрос, не мога да приема ААА игра да ранка на Dragon Age 2 да е толкова дървено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Един от най-големите плюсове на DA2 е Merrill: Нарисувай копчето така Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Аууу така не става от трето лице.Много е гадно така.И добре че са измислили да атакува най-близкият враг. Между другото,малко са се осрали.Няма direct x10 и не мога да си подкарам на макс всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.