Jump to content
BulForum.com

Първия ни мач

ShitHappen

Мислите ли че ще победим !?  

119 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Bylgarskija otbor v momenta ima samo 2-3 futbolisti na nivo

Martin Petrov ne e Hary Potter da igrae za 10 dushi

Mitko Berbatov dalech ne moje sam da se bori s cjala zashtita otsreshta

TOTALNITE BEZDARNICI Marian Hristov i onja nemil nedrag Predrag deto ne znam ot koja gora go fanaha, che i pasport mu dadoha pak si pokazaha rogata. Hristov pokaza che moje da ima nevidimi igrachi - again.

A tva 5:0 - kvo da vi kaja. Nacionala ni otkrai vreme igrae po 25-35 min na nach i umira prav. Tova e. A horata igrajat do 94 min......

Zashtitata ni e super ebana !!! A i men mnogo mnogo ne me kefi sistema 4-4-1-1 !! i 4-4-2 ne ama nishto.. mojeshe nie da igraem po 5-3-2 i na kontra ataki ili po 3-5-2 .. winagi mojeshe da se izmisli neshto po dobro na poluwremeto sled kato se widq che nashte nishto nqma da naprawqt prez wtoroto. No wse pak golqmata wina si e na zashtitata. Pri petiq gol ne organizirano se opitaha da se izteglqt za izkustwena zasada no ne uspqha, pri parwiq pak ne uspqha da se orientirat neshto. I sadiqta ne se predstawi dobre. Izmislena duzpa za tqh, spesten cherwen karton... ako gi beshe swiril 1:1 mojeshe i da ne se stiga do 5:0 !!

v momenta sum dosta pisimisti4no nastroen kum vsi4ko ... :( spored men 6te ni sma4kat i drygite 2 ma4a tui kato nie imame prekaleno slabi mesta ( za6titata glavno s dosta bavnite za6titnici kakto i half-ovete ) , no vse pak o6te imame 6ans kolkoto i malak da e toi :punk

Ne iskam da vinq mom4etata tui kato e prekaleno lesno ot strani da se govori ..

mom4eta,vsi4ki vidqxme,4e za6titata ni naistina e dosta slaba...

no spored men ako trqbva da budem obektivni sme dobur otbor,daje e H.Larson go kaza sled macha

towa,4e sme padnali s 5:0 deistvitelno e izklu4itelno nepriqtno,no spored men i sudiqta trqbva da otnese dosta kritiki

v nai-re6itelnite momenti udari po 1ni ramo na Svedite :sick

za Pajin-nqmam dumi,nikoga ne sum go vijdal tolkova razkoleban

dobrata novina e,4e sled Euro2004 se maxa dobrovolno ot otbora

na negova mqsto trqbva da se sloji drug igra4-primerno I.Stoianov ili Z.Zagorchich...Markov da re6i,no Pajin ne e vuv forma.

Peev igra na 30%,Hristov su6to...moje bi V.Dimitrov i Z.Lazarov 6te svur6at dobra rabota zaedno,ako im se dade 6ans za izqva de...

ina4e pone imaxme dosta polojeniq,daje i v oficialniqt site na EURO2004,4etox 4e ne sme igrali tolkova zle

qvno sme napravili na nqkolko puti dobro vpe4atlenie,no dano tozi mal6ans spre da ni presledva:)

a sega ni ostava da stiskame palzi za sledva6tite ma4ove i da ne se ot4aivame :punk :punk

Fugata igra otlqvo, a tinkata igrae otdqsno

Ти май някакъв друг мач си гледал :P Отляво игра Ивайло Петков, фугата си беше отдясно

За мача могат да се кажат хиляди неща но резултатът няма да се промени. Начинът на игра беше много смел. Още отначалото ги емнахме. Супер - само, че за такава игра трябват изпълнители, а също така да се вкарват положенията. Как шведите от 7 или 8 удара вкараха 5 гола, а нашите изпуснаха куп положения не може така. След като ще се играе такъв нападателен футбол, защитата ни трябва да е перфектна. Но тези играчи, защитниците ни, както каза ov3rm4n, кога са играли срещу сериозен противник. В това българско първенство освен балтии и разправии със съдиите друго не може да се научи. Халфовете, които май 'леко' се изгубиха, те май направо си липсваха, с какво помогнаха на защитата??? До 2:0 горе долу нещата вървяха и след това какво стана. Поне да се бяха опитали да не получат повече голове, но не те са смелчаци и всички напред пак. Супер, но когато имаме играчи за такъв начин на игра тогава трябва да правим такива изпъления.

Друг основен проблем е че половината ни играчи бягат по-бавно и от мен сигурно. Ивайло Петков колко пъти го минаха като малка гара??? Ами всеки път когато имаше швед до него

Много ми хареса изказване на Пажин: той бил най-големият оптимист след този мач и казал 'Не мога да разбера как така паднахме с толкова след като играхме добре и надиграхме в дадени моменти Швеция. Аз съм оптимист за другите ни мачове, защо да не бием с 5:0 Дания'

Голямо самочувствие, но май няма покритие

Но виновни са всички, дори и треньорът, всички!!! Но трябва бързо да се отърсят от шока и да се постараят ако не да бият Дания то поне да покажат много по-добра и организирана игра, защото никаква организация нямаше, а ако сме организирани, със сигурност ще бием динамита, защото в квалификациите как мачкахме и Белгия и Хърватска и другите

Трябва да се постараят заради тази публика, която имаме, която ги подкрепяше дори при този унизителен резултат

Оффф стига толкова, че ще се побъркам вече, ще почакаме и ще видим

Ми кво да ви кажа 70% от загубата на нашия отбор е по вина на съдията.... :angry1 се пак ние сме българи!!Нас кой ни зачита :confused

Че вие искате от първото голямо първенство тея момченца да станат европейски шампиони ли ? Мога без да се замисля да кажа, че ако беше влезнало едно положение само, шведите щяха да усетят силата. Момчетата показах много добра игра и единствено липсата на психика и сработеност в защита ни докара този резултат. Надявам се срещу Дания да вкарат гол първите 20 минути и да зпуснат парата. След тва лошо им се пише на червения динамит. Между другото по техничен отбор от нашия до момента не видях на това първенство. Съдията ни резна на няколко пъти, но това е нормално. Според мене тва снощи си беше тотална липса на късмет. Имахме положения не ги реализирахме и клишето го знаете. Когато не вкарваш ти вкарват. А след 2-та бързи гола нямаше никакво значение дали с 3:0 ще паднем или с 5. Мисля че все пак имаме шансове и вместо да плюем би трябвало да подкрепяме отбора. Българската простотия пак си показа рогата. Еми пичове като можете по-добре да играете що не сте там. Идете покажете как се играе. От тука е много лесно да се плюе. Толкова можаха снощи толкова направиха. Трябва да се гледа напред и да се подкрепя отбора. Въпреки загубата момчетата играха добре и този път наистина имат потенциал, и имат сили да обърнат нещата. Аз съм твърдо зад тях и ще ги подкрепям даже да няма никакъв шанс да продължим !!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

Две думи да кажа още само. Кишишев никога не е бил играч от класа, и никога няма да бъде. Куц кон като него няма място в националния отбор особено след като той сам предаде отбора и се наду като шибана принцеса. Тези които се бориха в квалификациите те заслужават да играят. Който е искал да играе за националния е откликнал на повиквателната на Марков. Господинчото не пожела. Е няма България да се моли на някой си там да дойде да играе.

70% от загубата на нашия отбор е по вина на съдията

Az puk imam kakvo da vi kaja. Zashto kato hora ne tursim vinata v futbolistite i v treniorskoto rukovodstvo, a vinagi tursim vinata v mujut v cherno (Tova ne e bulgaria). 1-vo kakto se vidq Shvedite sa klasa nad nas kakto v taktichesko taka i v texnichesko otnoshenie.

Vupreki sichko vchera se vidq che nashiq otbor ima potencial i se nadqvam sreshtu Dania da igraqt igrata koqto pokazvaha v kvalifikaciite, i s golqma doza shans moje i da gi biem. Biem li Dania shte udarim li i Jabarite, no pri raven vs Dania i Italqncite shte ni nabutat edna kamara shaibi.

Vchera nqkoi ot moite kolegi me psuvaha za tova che kazah che shvedite shte ni otupat, daje nqkoi ot tqh se izkazaha i dosta po seriozno po moi adres no taka e kato trugvame s gol guz i s edno samochustvie bez pokritie shte ni vkarvat i poveche golove ot tova sramno bih kazal 5:0.

защитниците ни не са много стабилни и второ, че в този мач играха на 30% от възможностите си(демек хич не играха).

щом при 30% са игралил нищо то и при 100% резултата пак ще е същия - проста математика

Ако трябва да обвиняваме нашите, то е заради това, че престанаха да играят след втория и третия гол. Иначе показаха добра игра. Имаше дълги пасове, добри центрирания, пасове с едно докосване, бързи влизания по крилата и още хубави работи. Нашите даже в началото играха по- добре от шведите. При такава игра и срещу дания, като през първите 25 - 30 мин. и при положение, че съдията не ни прецака имаме добри шансове.

Гледам, че обсъждате Фугата.... ами той игра най- добре от защитниците. Стабилен и опитен играч е и не виждам кой може да го замести в дясната част на защитата.

На мен ще ми е интересно да видя как би стоял Котев в центъра на защитата. Той е доста подвижен и щеше да е полезен срещу шведите. Марков трябваше да го пусне към края на мястото на провалилия се Пажин.

Аз продължавам да съм оптимист за следващия мач. А, с Италия нищо чудно да завършим 0:0. Тоя пенсионер Трапатони прави и невъзможното да съсипе това златно поколение, така че и там имаме шанс.

Този мач не ви ли приличаше на финала за Шампионската лига ?

Тотален натиск от страна на Монако и невероятни контри от страна на Порто.

Разликата беше само, че след третия гол Порто спря да играе, а шведите натискаха докрай.

Най ме е яд, че не играхме срещу 'жабарите' вчера. Те нищо не показаха като игра срещу Дания. Само в един два момента изригнаха, но нищо повече. А шведите ни разбиха самочувствието. Друго щеше да е ако сега празнувахме точка или 3 от Италия, но нищо да се надяваме, че съвсем друго ще се получи на мача с Дания

... Между другото по техничен отбор от нашия до момента не видях на това първенство. Съдията ни резна на няколко пъти, но това е нормално. Според мене тва снощи си беше тотална липса на късмет. Имахме положения не ги реализирахме и клишето го знаете. ...

KILLER, брато, най-сетне някой да каже нещо реално и без емоции по въпроса.

Абсолютно съм съгласен с теб и особено с това, че сега всеки се прави на голям "разбирач". Айде разбирачите - защо не кажете нещо по въпроса за отпадането на великия вече бивш еврошампион Милан, а? Ами седнахте големи да ги ръсите за нашия отбор :evil

На турнири всичко е възможно и се случва дори със супер отбори, какво остава за такива, като нашия. Обаче всички започнахте да "ебете" наред - не става така :evil

Просто се замислете малко и ще разберете, че истината е някъде съвсем другаде - отвъд първичните емоции и нагона за размножаване. Той KILLER-a го каза доста по-добре от мен ;)

СРАМ И ПОЗОР :sick :sick ,0-5 Тва е направо ОБИДА :cry .Гепихме букета и тва е.За мача бих казал че просто нямахме никакьв кьсмет,супер мека защита,много слаба психика на нашите,малко или много и шиба**я сьдия оказа влияние на мача (не даде дузпа и червен картон и др.),мисля даже че нашите играха и грешно тактически.Все пак наи-много ме е яд ,че не играха с дух,нямаше го прословутия бьлгарски дух,вкараха им 2 гола и се насра*а. :sick .,затова ме кефят англииските отбори,с колкото и да падат играят до дупка и до края,не се предават никога.Все пак сьм оптимист за следващите мачове,нашите показаха добра игра пьрвото полувреме,ако имаме кьсмет,сьдиите свирят 50-50 и играем с дух мисля че можем да бием и Дания и Италия. :punk :punk .

Обаче всички започнахте да "ебете" наред - не става така :evil

Ще си позволя да цитирам и себе си:

И истината е, че при провал на националния ни отбор същото това патриотично настоение ще се превърне в изблици на ярост и негодувание.

Стана точно така, както предполагах. Тези, които вчера величаеха отбора ни, сега меко казано го плюят...Да са живи и здрави!

Аз не съм съгласен, че имахме пък супер слаба психика. Дори след третия, четвъртия гол пак футболистите успяваха да сътворят атаки... ако бяхме напълно паднали психически нямаше да може да минем центъра.

Колкото и да обвиняваме нашите момчета, нищо няма да се промени. Наистина играха добре в голяма част от мача, но не само липсата на късмет доведе до това 5:0. Много са нещата: опит, психика, съдия, неумение може би на моменти, тактика и сигурно още много неща.

Но може би пропускаме най-важното - шведите са добър отбор и бяха разучили добре българите, знаеха къде са ни слабите страни и използваха по най-добрия начин това. Ние излезнахме с голямо самочувствие, което не е лошо, напротив това е страхотно, но явно се прекърши нещо след като, водейки играта, получихме нелепи голове.

Но не може да се отрече, че имаше и такива, които играха слабо на моменти. Но все пак има още два мача, така че не всичко е свършено, особено при равния на Италия с Данния

Не бива да се правят сравнения и със САЩ 94, но като са тръгнали някои да сравняват нека и аз едно ткова да направя. И тогава никой не мислеше, че ще можем да вкараме гол след онова 3:0 от Нигерия и при мисълта, че трябва да играем срещу Аржентина, но всички знаят какво стана. А Трапатони наистина се питва да съсипе този отбор на Италия с леко смешната постройка на отбора си, което може да е наш плюс...

Стана точно така, както предполагах. Тези, които вчера величаеха отбора ни, сега меко казано го плюят...Да са живи и здрави!

тук си прав ! но това не важи за всички! Аз вярвам в този отбор и винаги ще вярвам.Просто защото са доказали че могат да играят(Белгия-България 0-2;България-Германия 2-2;България-Хърватска 2-0;България-Белгия 2-2[на последните два мача присъствах и атмосверата беше невероятна!]).Снощи също го доказаха но докато резултата беше 1-0.След това наистина се изложихме.Мача можеше да се развие по много други начини но се разви по възможно най-лошият за нас :(.Тва не ми пречи да вярвам в отпора и да продължавам да го подкрепям.Момчетата ще излезнат за победа срещу Дания и Италия пък квото стане.

за Ларсон мога само да кажа 'Жалко че скоро ще се откаже от футбола'

Този мач не ви ли приличаше на финала за Шампионската лига ?

Тотален натиск от страна на Монако и невероятни контри от страна на Порто.

Разликата беше само, че след третия гол Порто спря да играе, а шведите натискаха докрай.

Napulno sam suglasen sami vkarahme vulka v kosharata. Imame shans mislq che ima me dosta dobri shansove. No trqbva da igraem kakto shvedite na kontri, po otnoshenie na igrachite Yankovich igra nai dobre ot sichki. M.Petrov i G.Peev ne pomagaha na beckovete i za tova zeinaha dupki sreshtu burzite napadateli. Edinstvenoto za koeto se chudq v startoviq sustav kakvo po dqvolite praveshe M.Hristov, spored men 1 Velizar bi stoql dosta po dobre na terena. A po otnoshenie na zashtitata Fugata stoq nai dobre ot sichki ne che beshe na super tehnichesko nivo ama pone momcheto se razdavashe.

Abe spored men si igrahme super qko do 57 minuta.Sadiata trqbva da go izgonqt i da mu zabranqt da sviri pone 6 meseca i togava 6te povqrvam na UEFA,4e kriteriqt im e ednakav.Mi mnogo qsno 4e kato nqma6 den sadiqta se podigrava s teb i pri 2-3 gre6ki ti nanijat 2-3 gola 4e nqma da ti se igrae s vsi4ki sili :devil V kraina smetka sme balgari i trqbva da si za6titavame otbora a ne da gi pluem kato nqkoi psevdo fen4eta :devil Horata sa izlezli da ni predstavqt kato naciq i nikoi ne e oti6al tam da ni izlaga naro4no.Mom4etata se staraha da igraqt dobre.Rezultata ne otrazqva igrata.Na nas vinagi nie vinoven sadiata,no tozi pat naistina se okaza glavniq vinovnik maika mu dolna prili4a6e na nastapan vrabec :sick Vajnoto e mom4etata da se otarsqt ot 6oka i da razmajem Daniq.Pajin trqbva da mu zabranqt da stapva na terena.

Saglasen sam s Dreamer 4e Markov ne6to ne e v 4as s savremennite taktiki vav futbola i ne smeni Pajin s Ilian Stoqnov.

Samo 6te vikna BULGARI UNACI :punk

да залеем ФИФА и УЕФА с писма пълни с критика към съдията ;) само някой трябва да подготви едно писмо на англииски в което да се посочва точно къде ни е ощетил съдията ;)

да залеем ФИФА и УЕФА с писма пълни с критика към съдията ;) само някой трябва да подготви едно писмо на англииски в което да се посочва точно къде ни е ощетил съдията ;)

4e te da ne slepi ta nie da im poso4vame.Nali tapiq angli4anin se mazne6e na 6efa na Uefa ,koito e 6ved.Nali trqbva da ne se povtarq gre6kata da se dopuskat po-bedni strani napred,6toto mestata po stadionite ostavat prazni i nqma oborot po kra4mite :sick

Факта, че са на финали, където няма аутсайдери и фаворити говори за класата на нашите. И с повече сме падали, лично аз не вярвах, че след 0:6 в Прага нашите ще завършат и втори във групата, а те се калсираха още преди последния мач. Дано стигне времето на нашите да се отърсят след тази загуба и да си извадят поука. Само си помислете това 0:5 как ще им се отрази на тези момчета в предстоящите мачове със Швеция за световните клалификации. Песимист съм за мачовете със Дания и Италия и ми се струва, че ще заприличаме на гърците през 94-та. Най-вече заради сгъстената програма и малкото време за възтановяване.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...