Jump to content
BulForum.com

Първия ни мач

ShitHappen

Мислите ли че ще победим !?  

119 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Ами ... то думи няма ! Айде утре да обсаждаме! Е го тоя "БАТЕТО" уволнил Пламен Марков! А бе ....... няма самисал да се говори!

айдеее сега пък некфи са се нафиркали и крещат "българи юнаци" :lol:  :lol:

Те сигурно са искали да кажат "Българи глупаци !!!",ама нещо или ти не си ги разбрал или от алкохола им са се вързали езиците. :woot .Колегата се нафирка още през обедната почивка и сега тоя мач го е проспал :lol:.За другите два мача и аз смятам да направя същото по бутилка ракия и в къщи Сънчо,никакви ядове,никакви простотии :pirate .

Иначе едно време 195... г на световното във ФРГ Унгария бие домакините в предварителната група с 8:0 и след това на финала швабите взеха титлата точно срещу тях.Тъй че нищо не се знае.Аз съм умерен песемист :)

кво да кажа то няма кво да се казва изядоха на с парцалите дано да успеем да направим поне един равен тва европеиско ама като видях как играят тея датчани не ми се струва вазможно за италия няма кво да се надявам

btw тва май ще бъде най-резултатния мач на тва европейско но надеждата умира последна до тогава

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Перфектни сме. Има време да се изложим повече. Все пак има рекорди за подобряване. 6:0 желае да бъде подобрено.

6-1 :) ако имаш в предвид мача с Испания :)

Съдията не даде дузпа за нас при положение че (от негова гледна точка) даде същата дузпа за шведите. педераст. кво да кажа. ако беше дал дузпата още в началото. нямаше да е такъв резултата.

offf dano v nqkoi ot sledvashtite sreshti da vkarame pone edin po4iten gol.... 4e ina4e neznam napravo si hvurla televizora prez terasata...

Дам - дано поне един гол да вкараме / и дано не е в нашата врата / ...

П.П. Колкото до мача - мисля , че най-вече им липсваше мотивация и ОРГАНИЗАЦИЯ

обаче не ни беше той виновен за този резултат

70% беше той. замисли се какво направи и ще разбереш. те че наще не можеха както трявба да играят не можеха, но и той им помогна доста.

обаче не ни беше той виновен за този резултат

но и той допринесе за него тая дуспа дето даде къде я видя ми засадата при първия гол ми трите жълти картона още в първите 15 мин. и сумати още работи бахти некадърника

тфа съм го написъл и в форума на датата-никой съдя неможе да бъде виновен за 5(!!!!) гола.ама никой.за 1,2 може(и ще бъде увълнен) ама за 5...

нашите момчета нямаха абсолютно никакъв касмет тая вечер само Зоран да беше вкарал оножа положение още в началото на 2-то полувреме нещата отиваха савсем в друга посока много пропуски направиха нашите

Швеция ни разпори - 5:0

Станахме за резил пред 40 000 на "Жозе Алваладе" в Лисабон

Лисабон

Ивайло Йолчев

наш пратеник

Швеция ни спука от бой в първия мач от група С на европейските финали в Португалия. Нашите отнесоха 5 гола, но можеха да паднат и с повече. 40 000 на стадион "Жозе Алваладе" видяха жестокия резил на българите.

Първия гол вкара Фреди Люнгберг в 32-ата минута. Защитата заспа и Златан Ибрахимович се озова сам в полето пред Здравко Здравков. Вратарят излезе да го пресреща, но Ибрахимович подаде на Люнгберг, който откри резлутата на празна врата. Всичко свърши само за една минута след почивката. В 57-ата мин Едмон центрира отдясно и Хенрик Ларсон с летящ плонж прати топката за втори път в мрежата. В следващата атака при поредната контра на шведите Свенсон нахлу в наказателното поле и подаде на Ларсон, който вкара за 3:0. В 78-ата мин Ибрахимович направи 4:0 от дузпа, отсъдена от английския рефер Райли, който ни ряза през целия мач. Той очевидно бе мотивиран от безотговорното изявление на шефа на БФС, че ще скъсаме шведите от ритане.

Крайния резултат оформи Маркос Албак в самия край на мача. Той простреля Здравков след извеждащ пас зад гърба на Предраг Пажин.

Началото на мача не предвещаваше такъв разгром за българите. До първото си попадение скандинавците нямаха удар във вратата. Изстрел на Димитър Бербатов с глава бе избит от вратаря Андреас Исаксон под гредата. Стаховито воле на Зоран Янкович пък мина на сантиметри покрай страничната греда. Освен че ни липсваше късмет, съдията също не гледаше с добро око на нашите. По глупав начин пияницата Иван Славков се бе заканил преди мача, че ще скъсаме шведите от ритане, без да си дава сметка, че в Европа четат не само менюто в ресторанта. Затова и английският рефер вадеше картон след картон.

Искрица надежда присветна с началото на втората част. Първо изстреляната с глава от Янкович топка облиза гредата, а след това удар на Мартин Петров също мина на сантиметри встрани. Веднага след това си пролича, че разузнаването ни е на плачевно ниво. За близо час игра така и не осъзнахме, че най-силното оръжие на Швеция е контраатаката.

Незнайно по каква причина Георги Пеев игра цял мач, след като очевидно бе най-слабият на терена. Пламен Марков упорито го държеше на терена и когато логичната смяна трябваше да бъде извършена, Велизар Димитров влезе на мястото на... Зоран Янкович, един от малкото, които играха на ниво. Още по-фрапиращи обаче бяха останалите две промени. При 0:3 селекционерът смени нападател (Бербатов) с нападател (Манчев), а след това Мартин Петров с Лазаров. А проблемите в защита за пореден път лъснаха с пълна сила.

copy&paste from http://www.sportbg.com/forums/index.php?sh...45entry247155

ако това удебеленото е вярно, просто ...... нямам думи.

Така ще е докато играят БУФЕРИ И ГОВЕДА те ни предадоха отзад :sick  :angry:  :angry1  :cry

пич ти си хитър като цяло стадо лисици които и да беше играл отзад пак резултата щеше да бъде същия

обаче тоя Пажин харабия беше голямо дърво

Мамка му оакахме се! Но Ништо има още мачове не губете кураж! Ей Нали Сме БЪЛГАРИ!!!!! България Над Всичко!!!!!

Да викат спешно българина Гаи... Страхотен тандем ще си спретнат с българина Пажин. Никой няма да може да ги бутне... на белот... Балъков да откача калеврите от пирона и да влиза незабавно, че с тия плеймейкъри дето ги имаме учудихме света - страхотни пасове и комбинации най-вече назад и по ширина на игрището. Бербатов да вземе да вкарва от първото положение в мача - писна ми с тия негови номера - всеки мач на три положения вкарва едно. Ама това не е Андора - да ти дадат възможност да си правиш люховете, че и да си вкараш после. Здравков - на пейката. За какво да играе?! Извади топки, дето клоуна Бартез отмах ги пускаше, но какво от това? В статистиката остават 5 мушнати зад него. Провалиха му кариерата. 11 гола от всичките дето са му вкарали в национала са благодарение на съотборниците му. Я си го представете със защита като италианската?! Ми ще вкарат, ама на кукуво... Пеев?! Гошо, Гошооо... Има само три мача в групата - добре е да се разиграе човек още в първия. Мартин - в национала по волейбол. Страхотен блокировач - цял мач стоя с вдигнати ръце по крилото, ама кой да го види, не и "плеймейкъра". На всеки национал - от ляво и от дясно да се монтира по едно огледало за обратно виждане - като ще се правят на бразилци с тия пасове с петички назад - поне да попоглеждат има ли някой там. Велизар... Ми добре игра момчето неговата си игра, каквото го може - го може. Влезе и полегна тутакси на игрището. Аз само в този момент го забелязах, че е там. Някой да обясни на Марков, че като ти е куца средната линия и защитата, и пет нападателя да смениш - все тая... И че като ти поведат с 2 на 0 е по на далавера да смениш един Пажин, дето и без това го няма, за един Чиликов. Така поне щяхме да имаме 11 играча на терена, вместо 10, както стана. И поне един нападател в наказателното - не коментатора да ми разправя "...но Бербатов пак се скри.." И като цяло - стига са се крили всички зад съдията. Каквото и да стане - съдията бил крив. Да не си търсим извинения. На никой не му дреме, че съдията порязал българите. Щото и да не ги пореже - все тая. Половината свят плака за италианците на световното и псува съдията дето ги изхвърли - защото могат и наистина само съдията може да ги бие. За нашите няма кой да плаче. Освен това - с изключение на двама-трима, кой от тях е играл истински футболен мач с истински съдия, та да знае за какво става дума?! И накрая - жалко за Иванов. Хич ли не играхме контроли, та да поиграе малко с отбора, преди да го хвърли на вълците Марков? Кога на това дете му се е налагало да пази истински нападатели в истински мач, в българското първенство ли? Да бе... Я някой да сметне с колко различни защитни формации и комбинации сме играли в тоя отбор. Кому е нужно? Вместо да се обиграе и сработи една - ние всеки мач експериментираме... С четирима дето за сефте играят заедно. И чакаме да стане чудо. Добре, че сме в група с италианците, дето по традиция в групите не се напрягат - ще ни бият само с гол. И все пак - да им стискаме палци да направят равен и с шведите, че обърка ли се нещо да паднат случайно... Не ми се мисли. Нашите също няма вече какво да го мислят - дано след тоя бой, вместо да се оклюмат, да им падне пердето и да освободят напрежението. Изложихме се, от тук нататък няма за какво да се притесняват - да вземат да играят.

Ki6i6ev NQMA mqsto v toq otbor! Kato se prai na otvorko i na golqma rabora da se maha. Hora bez moral i 4est nqmat nikakvo mqsto v edin takav kolektiv.

Wseki moje da sburka. Ne wseki oba4e moje da proshtava.

S Kishishev otbora namashe da izglejda taka.

Shvedite vurnaha Larson, nie ne moje da vurnem Tinkata taka li ?

Shte vzimame nqkvi surbi v nacionala, a nashite mom4eta shte gi gonim.

Vseki moje da sgreshi, no ne vseki moje prosti.

А на коментатора за Владо Иванов мога да му кажа да си гледа чушките на село! Владо е заместник на Тинката и следвателно мястото му в атака по фланга си е много логично.

Fugata igra otlqvo, a tinkata igrae otdqsno.

Naistina napravi dobri vklu4vaniq napred, no imenno sled tqx doidoha 4ast ot problemite. Lipsva mu skorost kogato trqbva da se vrushta obratno.

Shvedite ni moriha v taq jega do 50 55 min i vdignaha oborotite. Nashite bqha kapnali fizi4eski.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...