veseo Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Плаче ми се от защитата. Как пък Пажин едно единоборство да беше взел. Как пък Ив. Петков един пробив да спеше спрял .. не не плаче ми се. За остатъка от отбора е ясно - как се играе като виждаш жалката защит Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 5:0 СРАМ!СРАМ!СРАМ! Не мога да повярвам! С тази флегматична защита мача с Италия ще завърши 10:0! Ние няма да им издаржим на темпото! ПАЖИН,ЧАО! СБОГОМ Португалия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Нашите се провалиха,заради слабата си психика.При 1:0 вече не вярваха че могат да изравнят.Оня педал съдията също имаше много стрнни отсъждания.Пажин понякога прави и супер мачове,но понякога се дъни страшно.От друга страна обаче къде бяха дефанзивните халфове,най вече Христов.Но ако има някой за псуване това е оня хипер,мега,ултра педал Кишишев(сигурно сега умира от кеф). МАЙКА ТИ ДОЛНА ПРЕДАТЕЛ,ДА ПУКНЕШ ДАНО!!! ~mod. edit~ Моля те да обърнеш внимание на точка 2 от тези Правила на Форума! Благодаря ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Za men ti si neshtastnik. Ti kakvo ochakvash be muhlio? Kato ste tolkova otvoreni vsichki shto ne idete da igraete vie? Samo znaete da pliuete. Kato biem sa bogove a kato padame sa neshtastnici. Znaesh li vie kakvi ste? Niama da ti kaja. Ostaviam ti go za domashna. Ako shte se narichate bylgari i shte gledate machovete i ste za nas taka da e. Ot lainarski fan-ove faida niama.BULGARI IUNACI!!! Батенце само да ти кажа....Еми ти като изкарваш двойки си бахти тъпака майна.Като те марзи да учиш си бахти мързела майна. Наще охлюви като се стегнат ми пълнат сърцето ама като излезнат все едно срещо Дупница (която е на два пръста от Сливница) и като имм го НАМАХАТ 1 че 2 че 3 че 5 са бахтио зурльовците.За т'ва който си изкарва хлебеца с футбол ше се старае поне да губи с по-малък резултат майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Перфектни сме. Има време да се изложим повече. Все пак има рекорди за подобряване. 6:0 желае да бъде подобрено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Dobre be pich koi si ti che da pliuesh be? Kakvo si napravil za toia otbor che da mu beresh plodovete kato biat? Otkyde nakyde tva pravo na iziskvania.... Edinstvenoto koeto mojem da pravim e da sme zad toia otbor. Nishto drugo ne bi moglo da e polezno. Ako si mislish che vsichko e tolkova lesno pytiat ti e prav - napravi go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Но ако има някой за псуване това е оня хипер,мега,ултра педал Кишишев(сигурно сега умира от кеф).МАЙКА ТИ ДОЛНА ПРЕДАТЕЛ,ДА ПУКНЕШ ДАНО!!! Предател? А да знаете, че е поискал да се върне в национала, но Пламен Марков е решил че велики играчи като В.И и И.П са по-добри от него. Голямото его на човек е убийствено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Айде Кишишев виновен... той не е там така че няма никаква вина. Между другото има ли тук някой, който смята, че Пламен Марков твърде късно с решава да прави смени? В смисъл не само този мач, а по принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Dobre be pich koi si ti che da pliuesh be? Kakvo si napravil za toia otbor che da mu beresh plodovete kato biat? Otkyde nakyde tva pravo na iziskvania....Edinstvenoto koeto mojem da pravim e da sme zad toia otbor. Nishto drugo ne bi moglo da e polezno. Ako si mislish che vsichko e tolkova lesno pytiat ti e prav - napravi go. чакай малко бе?че КФО се очакфа от нас да направим за отбора а?въобще-дай ми пример КФО правят немците/англичаните/французите за националните си отбори че те играят толкова мотивирано?ае стига глупости-отишли са там заради феновете и заради родината,а не щото тряя да правим нещо за тях паметник ли да им вдигнем кфо ли?като нямат достатъчната мотивация за победа-прав им техен път-билетчето и за българия,обаче полсле да не очакват да ги посрещаме на летището с цветя'n'shiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Да!!! Още пре 2:0 трябваше да има смени. Янкович, Пеев... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Ki6i6ev NQMA mqsto v toq otbor! Kato se prai na otvorko i na golqma rabora da se maha. Hora bez moral i 4est nqmat nikakvo mqsto v edin takav kolektiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 a za men glaven vinovnik si ostava sudiqta pri 0-0 ne dava duzpa za nas pri 1-0 ne goni igra4.a tva si be6e 100% jylt karton to4no sled tva posledvat dva gola koito sysipvat otbora i te nqma6e da bydat otbelqzani ako bqha izgonili oniq 6ved Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Да!!!Още пре 2:0 трябваше да има смени. Янкович, Пеев... То пък Янкович че не игра почти най-добре от всички. Аз признавам 3 които играха - Янкович, Здравков и Мартин Петров(не по някакъв ред на представяне) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Според мен физическата подготовка им е много слаба. Едно време Стоичков нямаше кой да го стигне, а сега ги гледам тия торби един човек не могат да догонят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Янкович наистина беше много активен, с желание, но както казваше Херо - в завършващата фаза показа неумение пред гола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 a za men glaven vinovnik si ostava sudiqtapri 0-0 ne dava duzpa za nas pri 1-0 ne goni igra4.a tva si be6e 100% jylt karton to4no sled tva posledvat dva gola koito sysipvat otbora i te nqma6e da bydat otbelqzani ako bqha izgonili oniq 6ved Tuka e mn subektivno dali ako go be6e izgonil nqma6e da ni opynat pak. Mnogo pati sme vijdali kak sled red card otbora se ambicira mn pove4e. No naistina sadiqta be6e pod sqkfa kritika. To ne be6e tendenciq, to ne bqha kartoni... I taq izmislena duzpa za 6vedite be6e prosto varha. Dano pone ima nekfi institucii v UEFA det da zemat otno6enie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Тоя Мариян Христов да забеляза някой как не може да си спре като хората топката. Много ме изнерви като му подадат без значение разстоянието и все я вдигаше нагори някакси при спирането - много ма изнерви тоз човек , кой го пусна да играе не знам. Супер аматьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Янкович наистина беше много активен, с желание, но както казваше Херо - в завършващата фаза показа неумение пред гола. Точно, поне желание имаше. И честно казано като видях как се ядосваше при гола, ми се стори доста по-искрено отколкото на който и да е друг от нашите, когато направиха грешка. А, вярвайте ми, почти всички направиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Мога само едно да кажа : Да му е** мамата и садията ! ! ! " Закопа ни отвсякъде. То не бяша измислени дузпи, то не бяха засади. Кой го е пуснал тоя п**ал там бе ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Аз издържах до 3:0 викам си че по-зле не може да стане.И като ми казаха 5:0 не повярвах .Повече може ли да се изложим не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Предател? А да знаете, че е поискал да се върне в национала, но Пламен Марков е решил че велики играчи като В.И и И.П са по-добри от него. Голямото его на човек е убийствено. А да се е извинил публично?Да беше казал след мача с Белгия например"Не бях прав"?След като си облякал екипа на националния отбор ти играеш не толкова за пари или трансфер,а за БЪЛГАРИЯ!И кой в случая има по-голямо его?Не за първи път са тия интрижки с капитанската лента.Същото беше и в САЩ 94 пак неразбории и скандали и ония маймуни нигерия ни скъсаха шортите и на световното във Франция пак скандали и на европейското в Англия също. Ай стига де!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Мога само едно да кажа : Да му е** мамата и садията ! ! ! " Закопа ни отвсякъде. То не бяша измислени дузпи, то не бяха засади. Кой го е пуснал тоя п**ал там бе ?!?!?! Абе какво ти е виновен съдията? Защото даде дузпа при 3-0 ли? Все едно щяхме да ги обърнем шведите при този резултат! Халфовете и нападението игра добре и се вида, че имат потенциал. Обаче тази защита... всяка шведска атака представляваше голова опастност. Ако не беше Здравков резултатът можеше да бъде 7 или 8-0! Това е недопустимо просто. Едно, че защитниците ни не са много стабилни и второ, че в този мач играха на 30% от възможностите си(демек хич не играха). Иначе до втория гол нашите владееха положението на терена... Да се надяваме, че следващия мач ще бъде по-добър за нас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foho Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 tva e mom4eta....dobre ni naglasiha 5:0 kolkoto i da me e qd i da ne iskam da si priznaq vidqhme na kakvo nivo sa bulgarskite futbolisti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 съпричастен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.