Jump to content
BulForum.com

Първия ни мач

ShitHappen

Мислите ли че ще победим !?  

119 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

e da no nie 6te biem :) taka 4e 6te si piinem pove4ko :P

Не само това ....Ами ша излезем по улиците както в добрата стара 1994 г. и ще викаме и ще полудяваме и ще поврущаме и ще ни арестуват и нищо няма да ни направят защото сме.....БЪЛГАРИ ЮНАЦИ....БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

(Т'ва е шега разбира се )

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply
Тва са нещастни шведи. Превъзхождахме ги до преди гола. Но това е нямаме късмет  :(

къв късмен нямаме?истината е че просто националния ни е супер куц отбор-фанат топката наште,закарат я до наказателното на шведите и после се чудят кфо да я правят...леваци...баси,не бях гледал мачове на националния от бая време и съвсем не предполагах се са такива диспечерчета станали...

новата ми прогноза 2:0 за шведите...

аре стига с тия глупости за '94...кфото е сега,такова е-истината в момента е че националния отбор е съставен от сополиви мегаглупаци,наричащи себе си футболисти.според мен ще ни нашмулят поне още един гол шведите...те за разлика от нас играят много добре...ае у лево,кой тапак ги прати тия на първенството,не ми е ясно...

94 Господ беше Българин да се надяваме, че не си е сменил "гражданството" :woot

Ти пък как можеш да се шегуваш в такъв тежък момент.Виж ,че се излагаме :cry

уф, тва е супер излъгация, мноо ме е яд

имаме 19 минути да вкарама най-малко 3 гола....

много нереално ми се вижда...

Няма страшно ве !!! '94 поне си имахме Трифон Иванов и само като го видеха и нападателите тръгваха в обратна посока майна.Ся евала за нападателите ни ама оня линия където някои отбори я наричат защитна играят някви мързели и дебелаци и само ме нервят и аз се отказах да гледам мача бахти.И ся като слушам колко жълти картона имаме направо 3 мач незнам с кой ще го играем !!!

едит: Евала Здравков !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...