DMX Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 e da no nie 6te biem taka 4e 6te si piinem pove4ko Не само това ....Ами ша излезем по улиците както в добрата стара 1994 г. и ще викаме и ще полудяваме и ще поврущаме и ще ни арестуват и нищо няма да ни направят защото сме.....БЪЛГАРИ ЮНАЦИ....БЪЛГАРИ ЮНАЦИ (Т'ва е шега разбира се ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 айде почна се приятно гледане !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 айде почна се приятно гледане !!! Охаа зел съм си едно стекче бира и няма да мръдна докато мача не свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 aiidee napukaha ni parviq gol ve4e dano da nqma pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 ДА ми барат меча тея шведи гадни Ша ом скъсаме шортите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Тва са нещастни шведи. Превъзхождахме ги до преди гола. Но това е нямаме късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Садята е супер П*****З супер корумпиран маина да го *** в гъза Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Тва са нещастни шведи. Превъзхождахме ги до преди гола. Но това е нямаме късмет къв късмен нямаме?истината е че просто националния ни е супер куц отбор-фанат топката наште,закарат я до наказателното на шведите и после се чудят кфо да я правят...леваци...баси,не бях гледал мачове на националния от бая време и съвсем не предполагах се са такива диспечерчета станали... новата ми прогноза 2:0 за шведите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Все пак има и второ полувреме тогава ще им го....... ЩЕ ГИ СМАЧКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ краен резултат 2:1 за НАС Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Тва са нещастни шведи. Превъзхождахме ги до преди гола. Но това е нямаме късмет true true :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 2 гола за 2 минути ще се самоубия Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 maliiii ne mi sa jiveiiii ve4eee za 2 min 2 gola maliii mnoo zlee e Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 offff po losho ot tova ne moje da se oserem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Palna tragediq sme v za6tita. Unikalno slabi. Ama unikalno. Po kirliva za6tita ne sme imali nikoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinux Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 offff po losho ot tova ne moje da se oserem оооо, може може. Има още два мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Пичове не знам за вас, но на мен ми остана само да удавя мъката с остатъка от бирата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 И 94 в щатите трагнахме така. остава само да се надяваме да се повтори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 И 94 в щатите трагнахме така. остава само да се надяваме да се повтори Дай боже Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 аре стига с тия глупости за '94...кфото е сега,такова е-истината в момента е че националния отбор е съставен от сополиви мегаглупаци,наричащи себе си футболисти.според мен ще ни нашмулят поне още един гол шведите...те за разлика от нас играят много добре...ае у лево,кой тапак ги прати тия на първенството,не ми е ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Дай боже 94 Господ беше Българин да се надяваме, че не си е сменил "гражданството" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 94 Господ беше Българин да се надяваме, че не си е сменил "гражданството" Ти пък как можеш да се шегуваш в такъв тежък момент.Виж ,че се излагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 уф, тва е супер излъгация, мноо ме е яд имаме 19 минути да вкарама най-малко 3 гола.... много нереално ми се вижда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Няма страшно ве !!! '94 поне си имахме Трифон Иванов и само като го видеха и нападателите тръгваха в обратна посока майна.Ся евала за нападателите ни ама оня линия където някои отбори я наричат защитна играят някви мързели и дебелаци и само ме нервят и аз се отказах да гледам мача бахти.И ся като слушам колко жълти картона имаме направо 3 мач незнам с кой ще го играем !!! едит: Евала Здравков !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Pajin e palen guz maika mu deba srabska Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Ти пък как можеш да се шегуваш в такъв тежък момент.Виж ,че се излагаме Какво друго ми остава иначе ше се САМОУБИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.