Boev Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Не мога да разбера на мен ли ми има нещо или просто са такива хората! Вървя си на улицата с Българският трибагреник и всички ме гледат все едно съм луд! Луд ли съм ? Незнам. Хора мисля че ако не днес "Българинът" няма да има по големи поводи в блиското бъдеще да сложи флагът на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ на рамене и да завика гордо "БЪГАРИ ЮНАЦИ "! Нека тази вечер след мача всеки от нас да излезне на улицата с гордо вдигнати рамене и с знаме на врата и да запеем БЛГАРИ ЮНАЦИ независимо отм резултата на мача да го запеем защото сме БЪЛГАРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Нормален си, даже прекалено нормален . Българин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Ами за мен и това е показателно, че 23 човека видях топика но никои не писа освен теб! Това ме води на много лоши и неубнадеждаващи мисли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 НАРОДНА РЕПУБЛИКА - бяхме. Днес сме Република България. Освен това - малко повече уважение към знамето. Трябва закон - както се полага - кога, къде, при какви поводи и как да се развява знамето. За да бъде наистина символ на България. Определено вързването около врата не е най-достойния начин да изразиш уважението си към националния символ. Някакси не му е там мястото... Както и разнасянето му по улиците. Помисли пак върху това - все пак това е знамето на България - не вратовръзка или наметало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Ами всеки човек има право да изявява привъраноста си към знамето по различен начин !Моят е да разнасям с мен ! Но за мен важното е че го имам и не ме е срам да се покажа с него! Докато съм сигорен , че тук не повече от 10-15 човека ще имат знамена а някои а половината от тях ще ги имат от промоцията на Глобал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Както казваше комшото от първия етаж - сигане беше лека му пръст. БУЛГАРИ ЮНАСИ Пък ти си съвсем наред. Още помня как търчахме по главната през Американсктото лято И пак БУЛГАРИ ЮНАСИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Golqma rabota 4e si se razvqval s na6eto zname.Tova govori mnogo za teb.Mnogo hora kato men ne biha go napravili no tova ne ozna4a 4e ne sa Balgari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Ниакои не говори за мен! Говоря за това че когато някои излезне с знаме всички хора го гледат все едно е луд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Ми наистина не си у ред За някакви си гони ритни топковци, да го избиваш на патриотизъм Ше каиш, че кой знае какво значимо нещо е станало, че ше тръгнем всички по улиците, да развяваме байряка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 poznai ne mislq 4e si prav.Ako otide6 na glavnata osobenno na bireniq znae6 li kakvo 6te e tam?Ili pak vidi6 nqkoi ,botev,loko ili levski fen sas znaem na ma4.Sa6tata rabota e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Boev само така ако можеш даже носи още по голямо знаме за да се завърне у хората усещането колко е хубаво да си българин хората трябва да се гордеят с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Това смятам и да направа! Ето тази вечер няма да сваля знамето от терасата! Ще нося друго у мен! И ще пея за страната си! Няма значение "Ритни топковци" ли са или волейболисти или каквито и да са те са българи и са там заради нас! Само заради това са достойни за уважение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Че що пък заради нас, щото им дават от парите които ние внасяме в държавата, купуват им една камара нещица, като скъпи коли, в главата си имат мозък колкото едно пиле.. Баси лудите пари се въртят около тях. Не стига че работата им доставя удоволствие и като се пенсионират, не им трябва друго да работят, ми и покрай тях хората ще се вълнуват и ще си дават парите. Ще си блъскат главите, за едното нищо, само щото симпатизират на даден отбор, и някой е ритнал топката на криво, са готови да убият някой Да бяха някви научни открития, нещо хуманно, което да увеличи стандарта на живот, да, ами то.. Къде ти, умните хора се махат от БГ, защото България не хае за тях и не им плаща както трябва, а толерира смешните спортисти, които си правят кефа с играта и в същото време получават луди пари. Не мога да ги разбера тия неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 България не хае за тях и не им плаща както трябва, а толерира смешните спортисти, които си правят кефа с играта и в същото време получават луди пари. Не мога да ги разбера тия неща. Абсолютно см съгласен с теб! Чудно ми е защо винаги покрай такива спортни изяви ни идва патриотичното настроение. И истината е, че при провал на националния ни отбор същото това патриотично настоение ще се превърне в изблици на ярост и негодувание. "Абе тия галфони що не биха? Виж ние как ги подкрепяхме, знамена развявахме, химна пяхме...". Докато не дойде време за световните квалификации. Тогава отново ще си ги заобичаме футболистчетата, отново ще пеем песни и ще развяваме знамена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 i az podkrepqm poznai Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Smeshni, smeshni...ama kato pitash nqkoi po sveta dali znae za bulgariq kazva...Stoichkov. A predi nego pitaha, tova da ne e nqkav shtat v Amerika (poneje nashenci po princip govorqt mn dobre angliiski). Bulgariq vinagi e bila durjava, koqto e rajdala golemi sportisti i ako ne ta4im tqh to kakvo da ta4im? 4e nie sme edinstvenata strana v sveta, koqto na vseki milion naselenie v edna olimpiada se e padalo po 1 zlaten medal (vdigane na tejesti). E i ako tova ne te kara pone malko da se gordeesh, 4e si bulgarin... Ama to e tipi4no za nas, drugite ni zavijdat (daje idvat ot nas da se u4at), a nie nehaem..edno vreme, koga ritaha Gundi i Kotkov francuzite idvaha po nash model da si izgrajdat u4ilishtata za sredno obrazovanie, 4e da moje i te da mrudnat napred...sega te sa svetovni i evropeiski shampioni, a nie varvim vse po na zle. Zashto li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Това за чужденците е тъпо, няма такова нещо дето като кажеш България, и да ти викат стоичков. А стоичков като го дават по тв, все виждаш как произнася "да ти ейба майката" - веднага се вижда българското възпитание, няма грешка просто! И най-чудното е българина като го вижда как псува, му се радва за това. От всички тия пари дето се дават за спорта, ако се даваха за държавата ни, за благоустряването й, чистота, озеленяване, бездомни животни, сираци, образование в високоспециализирани сфери, щеше да има за какво да се гордеем.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 От всички тия пари дето се дават за спорта, ако се даваха за държавата ни, за благоустряването й, чистота, озеленяване, бездомни животни, сираци, образование в високоспециализирани сфери, щеше да има за какво да се гордеем.. добре ве човек тва нещо да не бида зависи от теб от мен или от еди кой си наливат се пари във футбола защото напоследък това е единственото нещо което сплутява тази нация българите нямат на какво друго да се радват освен на спорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Това за чужденците е тъпо, няма такова нещо дето като кажеш България, и да ти викат стоичков. А стоичков като го дават по тв, все виждаш как произнася "да ти ейба майката" - веднага се вижда българското възпитание, няма грешка просто! И най-чудното е българина като го вижда как псува, му се радва за това. От всички тия пари дето се дават за спорта, ако се даваха за държавата ни, за благоустряването й, чистота, озеленяване, бездомни животни, сираци, образование в високоспециализирани сфери, щеше да има за какво да се гордеем.. Нищо против нямам и тези пари да се дават за подобни цели, но замислял ли си се колко повече пари са предназначени за това, и колко в същност отиват за това? От друга страна наистина много пари се дават за спорта и в частност футбола и нямам нищо против да се дават за това, но нека да са за децата, за да се осигури една наистина добра материална спортна база. И нека не се отклоняваме от темата. Боев ти не си луд, просто българина е луд. Вчера след загубата докато се прибирах към къщи с приятели викахме БЪЛГАРИ ЮНАЦИ и сички на гледат и викат тея са пияни. Просто българина си е такъв и си е възпитан така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 всеки българин трябва поне малко да се гордее с това че е българин, дори и това да се изразява в носенето на български шалове. в това няма нищо лошо, лошото е че става само по разни големи събития като еврото например. никой не е луд като носи трибагреника на раменете си. обаче аз не виждам какво толкова имате против носенето на знамето. това е българския национален флаг, символа на държавата в която живеен, а дори и да не ни харесва държавата, надали можем нещо да направим по този въпрос. затова хора носете си знамената без да се притеснявате, знам че всички поне за няколко минути са усещали сплотеноста на българския народ, чувството да знаеш че цяла българия в момента подкрепя 11 момчета които дават всичко от себе си за да прославиqт българското име е невероятно. защото ние българите сме сплотен народ, но уви, това е само покрай някои големи спортни, а и не само спортни събития. Вчера след загубата докато се прибирах към къщи с приятели викахме БЪЛГАРИ ЮНАЦИ и сички на гледат и викат тея са пияни. не трябва да си пиян за да го викаш това, дори и след такава голяма загуба. иначе за това дали вие сте били пияни.... без коментар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 16, 2004 Author Share Posted June 16, 2004 Да живее България момчета! Само тва мога да кажа! С знаме или без ние сме българи и трябва да сме сплотени и единни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 и аз съм българин,но не озна4ава 4е като пия една бира трябва да тругна по улиците с знамето.Има си места,където знамето символизира страната,докато виси на някои 4овек символизира неговата простотия.Приемаи го както искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 и аз съм българин,но не озна4ава 4е като пия една бира трябва да тругна по улиците с знамето.Има си места,където знамето символизира страната,докато виси на някои 4овек символизира неговата простотия.Приемаи го както искаш тва си е твое мнение. всеки има различно мнение по въпроса. защо трябва като носиш знаме със себе си да си простак? тва не мога да разбера. или може би си простак че уважаваш страната си? или си простак че живееш в нея??? не мисля така Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinux Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Хайде пичовете със знамената да си признаят дали са носили знамето и на 3-ти март или 6-ти септември. Май се сещате, че сте българи само когато има мачове и бира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Аз носих знамето си на 3-ти март! Носих го и на 14 юни ще го нося и на 18 и на 22 юни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.