wilson Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Домашна/офис аларма (купувам) до 100лв. Изисквания: -да се управлява с клавиатура - никакви други варианти(напр дистанционни...) -поне един обемен датчик -един датчик за врата Моля , само от Пловдив! Edit: В крайна сметка може и неокомплектована (напр. само централа , + клавиатура...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Домашна/офис аларма (купувам) до 100лв. Изисквания: -да се управлява с клавиатура - никакви други варианти(напр дистанционни...) -поне един обемен датчик -един датчик за врата Моля , само от Пловдив! Edit: В крайна сметка може и неокомплектована (напр. само централа , + клавиатура...) предлагам следната аларма със съответната прилежаща окомплектовка (датчици звуков, обемен, за врата + кабели за свързване демонтирани от помещение 25-30кв.м) APPOLO 7D APPOLO 7D ето и актуални снимки закупена е 1999г и е ползвана до 09.2001г - след демонтажа не е ползвана и по всяка вероятност батерията нама да възбуди заряд ще е нужна нова ако представлява интерес пишете или се обадете на 0885551568 да се уточним Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladyn Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Здравей, и аз имам една която няма да ползвам. Не знам какъв модел е, но проверя. Алармата има датчик за врата и три обемни. Купена е преди 2 год и е ползвана 6 месеца. Мога да направя и снимки, но за модела е много по-нов от този на колегата от горния пост. До колкото си спомням цената и беше около 280лв. Батерията със сигурност ще може да се възбуди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilson Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Здравей, и аз имам една която няма да ползвам. Не знам какъв модел е, но проверя. Алармата има датчик за врата и три обемни. Купена е преди 2 год и е ползвана 6 месеца. Мога да направя и снимки, но за модела е много по-нов от този на колегата от горния пост. До колкото си спомням цената и беше около 280лв. Батерията със сигурност ще може да се възбуди. Ами чудесно , ама все пак нещо поне да се ориентирам , марка ,модел ....нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladyn Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Това снимките, които направих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Това снимките, които направих. Spectra 1727 ти е централката с 3 обемни датчика DG-55 и клавиатура 1686V. Като цяло е добра система за охрана на дом или офис. Извинете за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilson Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 Това снимките, които направих. ... Устройва ме напълно , даже и отгоре са ми датчиците.Драсни ми ПМ с телефон за връзка и цена и да я взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilson Posted August 21, 2010 Author Share Posted August 21, 2010 Благодаря на Vladyn за сделката , много коректно отношение. Темата продължава да е актуална , възникна необходимост от още една аларма . Очаквам предложенията Ви . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.