Jump to content
BulForum.com

Подарявам А3 лазерен принтер

Recommended Posts

Историята е следната...

Преди време се очертаваше да ми възложат да отпечатам голямо количество текст в много екземпляри - една част от него във формат A3. Тогава взех един QMS System 860 (Коника-Минолта) от съфорумеца inherit.hit.bg, който също не знаеше състоянието на принтера. Оказа се, че му няма нищо, дори имаше още тонер в касетата. По време на пробите установих, че понякога не ще да захапе листа, иначе когато го захапваше печатът беше на ниво. Имах намерение да го оставя в сервиз, но междувременно работата с печатането на голямото количество текстов материал се размина и вече година и нещо съм зарязал принтера на тавана. Не смятам да го оправям, тъй като за ежедневен печат си имам струен принтер, който ми е напълно достатъчен.

По тази причина, който мисли, че може да си го оправи и да си го ползва - да идва и да го взима. Единственото условие е да дойде до нас с кола, понеже все пак това е голям мрежов А3 принтер с доста опции - следователно тежи малко повече от 22" CRT монитор. :rolleyes:

Намерих в нета малко информация, за да видите все пак какво представлява - определено, когато е излязъл като модел е бил добра машина...щом е струвал $4400...:blink:

Ако само не поема хартията винаги, вероятно поемащата ролка е за смяна. Може леко да се мине с шкурка, за да се набразди пак :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...