Midex Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Историята е следната... Преди време се очертаваше да ми възложат да отпечатам голямо количество текст в много екземпляри - една част от него във формат A3. Тогава взех един QMS System 860 (Коника-Минолта) от съфорумеца inherit.hit.bg, който също не знаеше състоянието на принтера. Оказа се, че му няма нищо, дори имаше още тонер в касетата. По време на пробите установих, че понякога не ще да захапе листа, иначе когато го захапваше печатът беше на ниво. Имах намерение да го оставя в сервиз, но междувременно работата с печатането на голямото количество текстов материал се размина и вече година и нещо съм зарязал принтера на тавана. Не смятам да го оправям, тъй като за ежедневен печат си имам струен принтер, който ми е напълно достатъчен. По тази причина, който мисли, че може да си го оправи и да си го ползва - да идва и да го взима. Единственото условие е да дойде до нас с кола, понеже все пак това е голям мрежов А3 принтер с доста опции - следователно тежи малко повече от 22" CRT монитор. Намерих в нета малко информация, за да видите все пак какво представлява - определено, когато е излязъл като модел е бил добра машина...щом е струвал $4400... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Запази ми го за днес. Ще го взема за един приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Ако само не поема хартията винаги, вероятно поемащата ролка е за смяна. Може леко да се мине с шкурка, за да се набразди пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 Отиде при plameni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.