sMARTBomber Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 ... да не мислим много много. Ракийката, салатката и един Ник, да си псува заедно с него - какво му трябва на българина повече?! Като свърши предаването - гаси телевизора, тегли шута на котката, изсира се, изсеква се и отива да си полегне до хъркащия динозавър... Мамка му и жувотеца. Еееееех ша се разрева ov3rm4n пак до болка реален Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 za rakiikata i za mezeto sam saglasen ma za nickshtain mislq 4e ne e nai podhodqshtiq 4ovek na koito bih pohapval i popiival zajtoto samo kato mu vidq shvabskata mutra i mi idva da si izpraznq stomaha na persiiskiq kilim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 За Щайн научих от вестниците. Тогава май беше в Канал 2001 и го спряха именно заради него. Повода - беше наредил много ама много яко турците и Доган скочи - беше супер брутално през 2003-та година да се затвори по такъв начин телевизия заради едно мнение. Оттогава стана известен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 edin pat se probvah da gledam predavaneto mu.. ama taka i ne izdarjah pove4e ot 5 min prekalena glupost mi se stori :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 edin pat se probvah da gledam predavaneto mu.. ama taka i ne izdarjah pove4e ot 5 min prekalena glupost mi se stori :-) ti hubavo 4e si se probval da gledash az samo kato go vidqh toq i mi se dosra ot mutrata i posle kato mi kazaha 4e e nickshtain i zagasih televizora Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 ami kvo shte kajete za onaq ot skandalno jalto Albena Vuleva [mai beshe]taqpa kvo se e vjevqva ebati pradnqta vmesto da se vedi tq na kvo prelicha tragnala dami obsajda drugite s mnogo arogantni dumi ebati pachata edin 40 santov v ustata zaslujava i da se zadavi dano da ve da i taa e edna glava trqbva da se ojenat onia shtain i taq shte si vavat zaedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 da ve da i taa e edna glava trqbva da se ojenat onia shtain i taq shte si vavat zaedno ti lud li si be taka shte se mnojat i shte stavat vse pove4e i pove4e... predstavi si kakvo otro4e shte se polu4i m/u tqh 2-mata ne mi se misli... moje da e tapo no za smetka na tova shte e i grozno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 българският ефир е пълен с американска, европейска и т.н. пропаганда. не може да ни пускат реклами на маргарини, вкоято цялото малоумно семействво си пее името на маргарина. замислете се бе! баси, майна! кое бългаско семейство ще ми пее сутринта името на МАРГАРИН. типична американска история. реклами на олио, пак цялото семейство танцува и пее! абе да ги еба в тъпите копелета. опитват се да ни промият мозъците за да станем като тях. затовва всички европейци са малоумни. защо на американците във всеки филм им показват знамето, за да помнят че са от тая нация, щото ще забравят и ще настъпи хаос. абе единствената българска реклама е на "Ловешка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 българският ефир е пълен с американска, европейска и т.н. пропаганда. не може да ни пускат реклами на маргарини, вкоято цялото малоумно семействво си пее името на маргарина. замислете се бе! баси, майна! кое бългаско семейство ще ми пее сутринта името на МАРГАРИН. типична американска история. реклами на олио, пак цялото семейство танцува и пее! абе да ги еба в тъпите копелета. опитват се да ни промият мозъците за да станем като тях. затовва всички европейци са малоумни. защо на американците във всеки филм им показват знамето, за да помнят че са от тая нация, щото ще забравят и ще настъпи хаос. абе единствената българска реклама е на "Ловешка" E, чакай - и американците не танцуват пред маргарина. Просто реклама, която ти се набива. За реклама промивка мога да дам пример тази на Budweiser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 da ve da i taa e edna glava trqbva da se ojenat onia shtain i taq shte si vavat zaedno hahahahaah predstavqm si krastoska mejdu balgarsko cigan4e i 6vabski poluoligofren .Prosto tqhnite deca shte sa unikom nomer edno.stiga da gi pusnat i tqh po SKAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 ti lud li si be taka shte se mnojat i shte stavat vse pove4e i pove4e...predstavi si kakvo otro4e shte se polu4i m/u tqh 2-mata ne mi se misli... moje da e tapo no za smetka na tova shte e i grozno... napalno sam saglasen s teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 napalno sam saglasen s teb Успокой топката малко. За 4 дена си реализирал 82 поста - по 20 на ден. Това май е абсолютния рекорд за цялото съществуване на форума. Или поне за времето в което аз съм в него - не си спомням да сме имали друг такъв "плодовит" участник. Доста от постовете са от тоя сорт. На това му се вика спам. Не е нужно да се изказваш във всяка тема, която видиш. Нито да правиш два поста един след друг в една тема в разстояние на 1 минута. За всички останали - постове, състоящи се само от "Съгласен съм с теб.", "И аз предлагам същото!", "Много яко!" и подобни, са изключително нежелателни и само задръстват темите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Владко... Успокой топката малко. За 4 дена си реализирал 82 поста - по 20 на ден. Това май е абсолютния рекорд за цялото съществуване на форума. [Offtopic] Хахаха, ov3rm4n, какво ще кажеш за това - 25.1, май трябва да обявим началото на състезанието за голямата СПАМ нарада на warez.ru, мухахаха [/Offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 След като се повдигна темата тук за въпросния Ник Щайн завчера гледах едно негово предаване-темата беше "Защо няма стачки в България".Ами какво да ви кажа...тоя човек скоро ще яде дървото.Отдавна не бях виждал някой водещ,пък бил той и германец, да говори по такъв директен и арогантен начин.Той направо говореше за преврат и насилствено вземане на властта в държавата Така както я е подкарал ще се намери зад решетките за 10 до 20 години.Прогнозирам ,че след изборите ще му резнат крилцата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Аз гледах едно предване на тоя господин Щайн и му се обади някъв и му каза "ти си гей и аз съм гей", оня пич затвори телефона и каза, че пак щял да бъде в господари на ефира ... Та това как да е, що не земе да се скрие някъде тоя пич даже не си заслужава да пиша за него.... [Offtopic]Хахаха, ov3rm4n, какво ще кажеш за това - 25.1, май трябва да обявим началото на състезанието за голямата СПАМ нарада на warez.ru, мухахаха [/Offtopic] Си е.м. и машинописка :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.