kpu3a_ Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 трябва ми 1 гайчица ... за педала... снощи падна по път-я докато се прибирах и не можах да я намеря Обиколих из "Тракия" но никъде не успях да намеря къде се продават. Ако някой може да помогне skype - zrockbg_ / zrockbg@mail.bg Модератор: Прочети си точка 9 от общите правила и следващия път като видя такова заглавие, няма да го дописвам, а направо ще трия темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 ето тук има сервиз, може да провериш. Там съм намирал какви ли не части, някой 2ра ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpu3a_ Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 мааалко ми е "близичко" ... някъде в "тракия" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Едва ли, ще трябва да дойдеш до града... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Че какво и е толкова специалното на тази гайка? В баумакс или бриколажа няма ли такива гайки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 трябва ми 1 гайчица ... за педала... снощи падна по път-я докато се прибирах и не можах да я намеря Обиколих из "Тракия" но никъде не успях да намеря къде се продават. Ако някой може да помогне skype - zrockbg_ / zrockbg@mail.bg Модератор: Прочети си точка 9 от общите правила и следващия път като видя такова заглавие, няма да го дописвам, а направо ще трия темата! коя гайчица за педал ти падна точно ?!? и на кое викаш педал ?!? може ли да качиш снимка на това което търсиш и точно да го посочиш. иначе po_taka е прав има магазинче там .. заредено е .. имам някакви стари чакъляци ... мога да ти услужа с нещо ... хайде със здраве ... Че какво и е толкова специалното на тази гайка? В баумакс или бриколажа няма ли такива гайки? незнам за какво точно иде реч, при велосипедите много често се ползват цолови резби и нестандартни стъпки, а понякога дори с резбомер и шублер .. няма еквивалент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpu3a_ Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 № 2 там седи дадената Гайка която ми трябва ... падна ... и така и не я намерих по пътя ... :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Тва е болт, не гайка, май беше 10 или 12мм Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 № 2 там седи дадената Гайка която ми трябва ... падна ... и така и не я намерих по пътя ... :X задължително като ходиш да търсиш "гайката" или си с колелото или си със свалена такава в ръката. имам предвид, да свалиш "гайката" от другата страна и ... да отидеш където си решиш. вариантите са два ... 1. отиваш в някой веломагазин/сервиз и си търсиш ... po_taka ти обясни къде има .. по вероятно е в сервиз да намериш само "гайка". 2. отиваш в магазин за крепежни елементи, показваш какво търси и ти дават ... успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Там е болт, не е гайка. Болта е М8х1, дължина 20(25) мм., като по-късия е за предпочитане. Има и една шайба с голяма периферия. Понеделник тичаш до най-близкия магазин за крепежни елементи и си взимаш такъв болт. Развива се или с глух ключ или със камък щото лулата не влиза. Успех. ПП. Да не подлъжа някой, но съм почти на 100% убеден, че по колелетата всички болтове, гайки и оси са със ситна резба. ПП2:Е сега стоплих какво точно му трябва на човека. Той търси пластмасовата капачка, която покрива болта. Тая капачка си има резба и се навива там. Ще трябва да те разочаровам, но такава капачка само няма да намериш. Варианта е някой стругар да ти направи една от пластмаса, може и без резба. Само да е малко по-плътничка и няма да падне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.