Shade Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 При лог съм избрал да ме запомня и да ме вкарва автоматично с моя ник и пас, но от няколко дена това не става и трябва да се логва всеки път. Не запомня и коя тема съм чел и докъде съм чел. От опциите за coockies съм дал на warez.ru Always allow . Изтрих няколко пъти 'Coockies set by this board' и върнах всички познати ми настройки на браузъра (IE 6.0) на default, но пак нищо не става. Някой да знае защо става така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 И на мен ми се беше слуцило така за около 4 5 дена и само ми се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Използвайте за адрес warez.ru, вместо www.warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Използвайте за адрес warez.ru, вместо www.warez.ru Тва май няма значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Точно това е. И аз имах същия проблем, направих каквото каза Кръстникът и сега всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Ами аз по принцип влизам по IP, но като влеза през линка на главната страница, го сменя на warez.ru и дори сега си е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Аз както и да влезна ме помни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Тва май няма значение Много си умен! Въобще не ти пука, че хората може и да ползват други браузъри (които обработват по-коректно cookies) и си готов да спамиш тема, която въобще не ти е ясна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Сега се усетих. Аз влизам със стринг 'wa', който отваря IP-то на уареза. Сега забелязах, че линка към форума вече води към /invision/ , а не към http://warez.ru/invision/ . Мерси за мненията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Като ползвам Opera и аз имам такъв проблем, иначе с интернет експлорера всичко е както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Az imah podoben problem, samo kudeto na nito edin site ne me logvashe. Pusnah ad-ware i se opravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Като ползвам Opera и аз имам такъв проблем Още едно "решение" на проблема и за Opera, и за Firefox, е просто да не обръщате внимание, че на индексната страница пише, че сте logged out. Ако натиснете произволен линк, който да ви откара на някоя вътрешна страница на форума нещата са ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Незнам ама понякога в някой случай проблемът е в DataBase на Форума.Поне на моя такъв беше проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Незнам ама понякога в някой случай проблемът е в DataBase на Форума.Поне на моя такъв беше проблема Брех, да му се не види, как не се сетих по-рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Още едно "решение" на проблема и за Opera, и за Firefox e... Е това е много хитро, не го бях забелязал. ...верно че става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.