Jump to content
BulForum.com

Проблем с форума

Shade

Recommended Posts

При лог съм избрал да ме запомня и да ме вкарва автоматично с моя ник и пас, но от няколко дена това не става и трябва да се логва всеки път. Не запомня и коя тема съм чел и докъде съм чел.

От опциите за coockies съм дал на warez.ru Always allow . Изтрих няколко пъти 'Coockies set by this board' и върнах всички познати ми настройки на браузъра (IE 6.0) на default, но пак нищо не става. Някой да знае защо става така?

Ами аз по принцип влизам по IP, но като влеза през линка на главната страница, го сменя на warez.ru и дори сега си е така.

Тва май няма значение

Много си умен! Въобще не ти пука, че хората може и да ползват други браузъри (които обработват по-коректно cookies) и си готов да спамиш тема, която въобще не ти е ясна :evil

Сега се усетих. Аз влизам със стринг 'wa', който отваря IP-то на уареза. Сега забелязах, че линка към форума вече води към /invision/ , а не към http://warez.ru/invision/ . Мерси за мненията.

Като ползвам Opera и аз имам такъв проблем

Още едно "решение" на проблема и за Opera, и за Firefox, е просто да не обръщате внимание, че на индексната страница пише, че сте logged out. Ако натиснете произволен линк, който да ви откара на някоя вътрешна страница на форума нещата са ОК.

Незнам ама понякога в някой случай проблемът е в DataBase на Форума.Поне на моя такъв беше проблема ;)

Брех, да му се не види, как не се сетих по-рано :wacko: :D :lol:

Още едно "решение" на проблема и за Opera, и за Firefox e...

Е това е много хитро, не го бях забелязал. :lol: :lol: :lol:

...верно че става!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...