sasshko Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Здравейте, нов колектор ще ми излезне около 670лв, затова искам да взема втора ръка, имате ли идея от къде мога да купя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Поразрови се в mobile.bg и в cars.bg за коли на части. Все някъде ще се намери колектор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Просто ми е интересно какво може да му се поведи на колектора, че търсиш нов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Просто ми е интересно какво може да му се поведи на колектора, че търсиш нов? Евентуално станалото с него, ако взема за база моя автомобил: мойта каруца е е 1.4MPI с пластмасови колектори и някой специалист газаджия ме убеждава да си сложа обикновена газова вместо газов инжекцион, щото "да не се набутвам излишно". Става пляк и колектора цъфва като майска роза Това е само предположение разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Има пластмасови колектори и пластмасови колектори. Сегашната и предишната ми кола са с пластмасови колектори и двете са с обикновени газови и вече десетки хиляди километри си работят без проблем, като и на двете им се е случвало да изпаткат, но последици няма. Просто са доста дебели колекторите. Иначе на MPI наистина са тънички, дане кажа доста тънки и при най-малкото "дум", се налага да се събират с метличка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Не се бях сетил, че може да е от това, но на един познат му се беше взривил от старите дебитомери с лопата (който пак е 5-600лв...) Според мен търси по форумите за коли на части - много хора внасят коли и ги разфасоват, особено с десен волан - хем я е взел без пари и е на печалба, хем ти вземаш части без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 Намерих от София много евтино за 80лв. Счупен/ Спукан е моя колектор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.