Jump to content
BulForum.com

Разнасяне на брошури

Recommended Posts

Добър ден.Искам да попитам някой знае ли фирма,която предлага този вид работа?От Пловдив съм.

Виж в jobs.bg гледах тези дни имаше няколко обяви точно за това.

Виж в jobs.bg гледах тези дни имаше няколко обяви точно за това.

Би ли ми дал линк,защото търсих в сайта,прегледах 10 страници и неможах да открия нито една. :huh: :confused

От Jobs.bg е абсурдно да си намериш работа според мен.
С две изключения, последните четири години всичките ми работни места са били намирани чрез jobs.bg. Търси проблема другаде!

П.П. Със завършено средно образование съм, само за протокола.

С две изключения, последните четири години всичките ми работни места са били намирани чрез jobs.bg. Търси проблема другаде!

П.П. Със завършено средно образование съм, само за протокола.

Чист късмет е това.Мой познат пусна обява за разнос на листовки и за по-малко от 24 часа получи 60 cv-та.Как да си намериш работа от jobs,кажи ми :D

Чист късмет е това.Мой познат пусна обява за разнос на листовки и за по-малко от 24 часа получи 60 cv-та.Как да си намериш работа от jobs,кажи ми :D

Първите 24 часа пристигат CV-та автоматично. Без кандидатите да са ги пускали лично.

Аз съм ходил на 4 интервюта от jobs.bg, като на 2 от тях са ми предлагали работата. Явно съм голям късметлия.

Първите 24 часа пристигат CV-та автоматично. Без кандидатите да са ги пускали лично.

Аз съм ходил на 4 интервюта от jobs.bg, като на 2 от тях са ми предлагали работата. Явно съм голям късметлия.

Явно представляваш някакъв по-особен сегмент от хора на които им се отговаря на cv-та.Масата обаче си остават с чакането.

Аз ползвам едно момче, което намерих тук от форума, пиши ми твоя телефон на лично и ще му го предам ако иска да ти се обади.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...