kardozo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Добър ден.Искам да попитам някой знае ли фирма,която предлага този вид работа?От Пловдив съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Добър ден.Искам да попитам някой знае ли фирма,която предлага този вид работа?От Пловдив съм. Виж в jobs.bg гледах тези дни имаше няколко обяви точно за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 Виж в jobs.bg гледах тези дни имаше няколко обяви точно за това. Би ли ми дал линк,защото търсих в сайта,прегледах 10 страници и неможах да открия нито една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 От Jobs.bg е абсурдно да си намериш работа според мен. Точно от този тип за студенти, хора без образование и.т.н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted June 28, 2010 Author Share Posted June 28, 2010 Да,прав си.Сега разглеждам вестник марица,онлайн изданието.Там има секция с малки обяви за работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 От Jobs.bg е абсурдно да си намериш работа според мен.С две изключения, последните четири години всичките ми работни места са били намирани чрез jobs.bg. Търси проблема другаде! П.П. Със завършено средно образование съм, само за протокола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 С две изключения, последните четири години всичките ми работни места са били намирани чрез jobs.bg. Търси проблема другаде! П.П. Със завършено средно образование съм, само за протокола. Чист късмет е това.Мой познат пусна обява за разнос на листовки и за по-малко от 24 часа получи 60 cv-та.Как да си намериш работа от jobs,кажи ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Чист късмет е това.Мой познат пусна обява за разнос на листовки и за по-малко от 24 часа получи 60 cv-та.Как да си намериш работа от jobs,кажи ми Първите 24 часа пристигат CV-та автоматично. Без кандидатите да са ги пускали лично. Аз съм ходил на 4 интервюта от jobs.bg, като на 2 от тях са ми предлагали работата. Явно съм голям късметлия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 Някой не е ли разбрал нещо,дали някъде търсят хора за разнасяне на брошури/листовки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Първите 24 часа пристигат CV-та автоматично. Без кандидатите да са ги пускали лично. Аз съм ходил на 4 интервюта от jobs.bg, като на 2 от тях са ми предлагали работата. Явно съм голям късметлия. Явно представляваш някакъв по-особен сегмент от хора на които им се отговаря на cv-та.Масата обаче си остават с чакането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Ето една обява http://www.jobs.bg/f939568 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Аз ползвам едно момче, което намерих тук от форума, пиши ми твоя телефон на лично и ще му го предам ако иска да ти се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.