shondll Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Ако някой му се намира такава пералня в мазето, трябва ми само пластмасовата част на вратата, без стъкло, панти и т.н. Моля за оферти от пловдив само Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ангел Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Имам такава част, но е от 'Перла 04' Ако са съвместими,ще извадиш късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 Нямам идея, а като търся из нета ми излизат резултати за гюмюж, мисля, че ще стане, само можеш ли да премериш външния и вътрешния диаметър на вратата, за да съм сигурен. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Виж в Хривас - доста са заредени и съм почти сигурен че ще имат. Иначе някъде на село имам и пластмасов и метален но не знам дали ще си ходя скоро, ако не намериш до 1-2 мес. ще те имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.