bio Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Добре бре християни .. в старият завет се говори само за един народ .. един богопомазан народ и това са юдейте. Според тамошните вярвания .. алабала .. и бръщолевици ... Христос е бил евреин и е син на същият евейски бог Яхова (не съм антисемит). Искам да кажа, че вие вярвате .. в нещо .. което толкова се е променило през вековете и толкова се е изродило, че тез хора дето са писали евангелията едва ли ще си ги познаят в днешната им форма. Това май няма нищо общо с нас .. ако не се мислите за евреи. Вярвайте в себе си, в приятелите си .. и ако щете в съшествуването на Господ. Чели ли сте една книга на Гор Видал "На живо от Голгота" ??? Това е моята библия! А на онез дето до сега два пъти тълкуваха .. поговорката "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ." тя е идентична на приказката за братята дето викали "Неволю-ю-ю-ю-ю-ю". Бог с вас !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Не виждам нужда да вярвам в нещото наречено Бог. Нямам нужда от такава вяра. Който има, да си вярва. Тва със договорите със Сатаната направо ме размаза от смях, честно. Не знам кой акъл ги е мислил, някой болен мозък според мен. П.П. Единствения бог, който вярвам че съществува е Еру Илуватар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 и това нещо маи сам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Единствения бог, който вярвам че съществува е Еру Илуватар! значи и Мелкор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 awe Bog e nai-sigurnoto sredstvo da masova manipulaciq. samo si pomislete kolko xora sa trugnali sled Isus... i za6to sa go razpnali...... i kak e proizlqzul islqma ( ne6to kato xristiqnstvoto e..ob6to vzeto e suzdadeno po negov obrazec)..... I za Dqvola mi e su6toto mnenieto.......Curkvata e nai-pe4eliv6ata firma na vsi4ki vremena.... taka 4e ne vqrvam v nito edno ot dvete, da Boga!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 ne vsi4ki sekti se zanimavat s bog.ima nqkoi deto sa po dqvolskite izpalnenia.v selo ima edna sekta.to4no tq e dqvolska.teq hora sa nenormalni be.qdatsyrovi ky4eta,kotki .vedna6 bqha zaklali edna koko6ka i i izpiha krafta.makar 4e az ne vqrvam nito v bog nito v dqvola.4ovek sam si opredelq sadbata sporet men Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 BOG e istinata za men i az vqrvam 4e su6testvuva!Toi e navsqkude okolo nas makar 4e ne go vijdame!I CAN FEEL IT! Ne sum ot sekta samo da pod4ertaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 BOG e istinata za men i az vqrvam 4e su6testvuva!Toi e navsqkude okolo nas makar 4e ne go vijdame!I CAN FEEL IT! Ne sum ot sekta samo da pod4ertaq Se edno slu6am men si.. Gospod ima... no i ne othvyrlqm i naukata... Seki istinski vqrva6t zane 4e gopsod nikoga nqma da se pokaje... ako se pokaje towa 6te e dqvola, koito 6te se predstavi za nego i 6te gi povede kym gibel na tehnite du6ti... i az da kaja ne sym ot seksta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 офф топик : може ли другия път темата и анкетата ти да са на Бг не сме американци все пак .. по темата : не вярвам в Бог мисля ,че получаваш това което пойскаш и за което се пребориш ,а не да си вярваш ,че като се помолиш всичко ще се оправи и ще е както Бог повелява Edit: А може би все пак всички трябва да имаме в какво да вярваме .. понякога това ни помага и трябва да благодарим за това ,че съществуваме защото няма човек който да няма добри спомени в своето минало !!! Разбрах ,че имам нужда да вярвам в нещо за да не се чуствам самотен понякога .. затова предпочитам да вярвам в Бог ,а не в наркотика или водката Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 офф топик : може ли другия път темата и анкетата ти да са на Бг не сме американци все пак .. по темата : не вярвам в Бог мисля ,че получаваш това което пойскаш и за което се пребориш ,а не да си вярваш ,че като се помолиш всичко ще се оправи и ще е както Бог повелява <{POST_SNAPBACK}> помогни си сам за да ти помогне и бог ! иначе аз лично вярвам в бог! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 ako si pomogna sam...zashto shte mi e pomost ot bog? sled dujd ka4ulka malko mi izglejda ta situacia ...nqma takova neshto kato da si pomognsh sam spored men...ako napravish neshto qvno ne ti e bila nujna pomosht ... <{POST_SNAPBACK}> ми за да стигнеш до крайната си цел трябва обикновено да преминеш през няколко препятстивя ако минеш 3 от 4 може би последното бог ще ти помогне тва е само пример де !пък и тва е народна стара поговорка мисля че има смисъл в нея колкото и да не ти се вярва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Ти да не очакваш Бог да ти прави всичко, а ти да си седиш в хола да щракаш с пръсти? Бог е вяра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 За мен аз съм Отец,Син и Дух сам за себе си.Когато ми помага Бог си помагам сам.Аз вярвам в себе си. (То тва малко в духа на Ницше,ама се надявам да не ме емнат пак,че съм нацист и не знам си къв още ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Edit: От устата ми само глупости се леят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Glasuvah "da", no ne "da" za bibliqta i za vsichko koeto ni vnushava tq, prosto vqrvam che ima neshto nad nas, bilo to dori i chast ot samite nas. P.S> znam che zvuchi neqsno i typo, no za da go obqsnq shte trqbva cqlo ese da napisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Естествено, че вярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Да докажеш ,че бог съществува е все едно да докажеш ,че има извънземни - всички са го виждали ,но няма доказателство за съществуването му Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Според мен Бог е нещото което е крепяло човечеството векове, но Той не съществува. Определнието Бог за мен е - Нещото на което човек може да се опре, нещото което може да опракне ако се провали, нещото което го обича и той обича Него. Така че Господ е вяра, Господ е начин на виждане, Господ не съществува никаде другаде освен в нас - нито в църки, нито свещенници, монахини, отци, папи, равини, монаси и т.н. В заключение аз не вярвам в Бог, но вярвам че без вярата в нещо нереално човека нямаше да е на това равнище, а по-назад и по-надоло. Искам да кажа на всички онези обсебени от Господ да не се надяват на много след като умрат, а да си поживеят малко, което незначи да прекаляват. Живота е кратък, миг от вечноста, насладете му се и вярваите в нещо, но не задължително в Бог. Амин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 В глупости не вярвам! А и абсолютно всички лоши неща ( почти) се случват на религиозна основа! Още един минус за господ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 оффффтопик Какво общо има Ницше с нацизма ??? Свръхчовекът е нещо доста различно от размитата философия на А.Хитлер. / поне доколкото аз съм запознат Напълно съм съгласен.Но много хора не са запознати и винаги са го бъркали.Просто превантивна мярка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Edit: Глупостите се сипят от моята уста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Аз вярвам.Има достатъчно доказателства за съществуването на Исус Христос, за това че е правил чудеса и затова, че е Син Божий.Който иска да немири информация.А какво е общото между Ничще и Хитлер.Много са общите неща.Но явно философията ви е чужда материя.Ще бъде офтопик ако тръгна да ви е разеснявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.