.kLzGh Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 Виж, надявам се не си приел лично нищо от писаното от мен и Дядомраз поне, за останалите не мога да гарантирам. И ние нямаше как да знаем какво знаеш и какво не, и затова се получава сблъсък на различни знания в дадена област, докато се разберат нещата. В по-предния си пост съм написал какво и как, но накратко казано това е обикновен PHP файл, в който някакъв стринг е кодиран в схема base64 с цел да не се намери лесно копирайта, и с echo base64_decode(...) се извежда декодирания стринг. Как точно ще се казва инклудвания файл (в случая system.dll с цел да плаши народа) няма никакво значение, те са избрали .DLL за да плашат по-неуките. Та отваряш си тоя файл в едитор и променяш стринга в $str = "..." като слагаш base64 енкодната версия на стринг който искаш да извежда файла. А как да получиш такава версия, има програми за де/кодиране на base64. Ако имаш работещо ПХП и сървър, става и с прост скрипт от сорта на <?php echo base64_encode("Moqt string tuka"); ?> Слагаш тия 3 реда в някакъв файл с разширение .PHP и го пускаш в браузър да видиш базе64 енкоднатата версия. Тва е цялата философия. Всъщност не ми се връзват тия неща: "аз се опитвам да я оптимизирам да не е тромава толкова...", и "А и не съм толкова навътре с PHP, 4е да го разпозная, 4е е някаква функция base64 на PHP. 4овек няма как да знае, ако не се занимава с това". За да оптимизираш работата на нещо, ми се струва, че трябва да имаш все пак над начални знания за нещо, защото оптимизирането е понякога по-трудно от самото писане на нещото. Не, не съм ги приел навътре, просто се поизнервих малко, 4е хората немислят и под някакъв вид 'нападат" без да знаят, което ме дразни най-много. Ии да прав си за последните ти изре4ения, найстина е тридно. По-трудно е щото не го знаеш Както и да е. Ако искате дайте скайпове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.