Jump to content
BulForum.com

Имам проблем със стартирането на "Turok Evolution"

lub

Recommended Posts

От скоро се занимавам с игри и не съм много навътре в нещата и имам проблеми с инсталирането и стартирането на доста игри.Преди няколко дена си записах Turok Evolution(но не от Warez.ru) на 2CD-та с BIN и CUE файлове.Инсталирах си играта без проблем и след като пробвах да я стартирам от Crack-папката ми изкача съобщение "This application requires functionality that is not available on your Direct 3D hardware accelerator.This application will now exit.Ако можете да ми помогнете с някакъв съвет БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

С две думи - играта не харесва видео картата ти. За това хората посочват изискванията на играта или софтуера към компютъра на който ще работи - за да можеш да видиш предварително дали ще тръгне при теб, не да гориш дискове и да правиш напразни инсталации... Като изгориш още някой и друг диск на вятъра, ще откриеш ползата от четенето на информацията за играта/програмата преди да тръгнеш да печеш.

Опитай с последните драйвъри на картата си, макар че едва ли и това ще промени нещо. И с последния DirectX - 9b ли беше...

naistina ako igrata ne ti haresa "videoto " nqma da trugne izob6to .... nito drivers 6te pomognat nito DirectX 9b predi kato bqh s Gforce 2 si4ko probvah ama ne6tq .. sega s Radeon4eto problemi nema .. namira si karti4kata i trugva :)

Значи конфигурацията ми е следната:

GeForce 4 128MB MX 440

512 RAM

AMD 1700+

Windows XP Professional

И още веднъж благодаря за съветите

Значи конфигурацията ми е следната:

GeForce 4 128MB  MX 440

512 RAM

AMD 1700+

Windows XP Professional

И още веднъж благодаря за съветите

taq igra ne vurvi na MX karti

Ама тая игра и без тва е толкова скапана, че няма на къде повече! :sick

Само wallpaper-ите й са яки.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...