lub Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 От скоро се занимавам с игри и не съм много навътре в нещата и имам проблеми с инсталирането и стартирането на доста игри.Преди няколко дена си записах Turok Evolution(но не от Warez.ru) на 2CD-та с BIN и CUE файлове.Инсталирах си играта без проблем и след като пробвах да я стартирам от Crack-папката ми изкача съобщение "This application requires functionality that is not available on your Direct 3D hardware accelerator.This application will now exit.Ако можете да ми помогнете с някакъв съвет БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 С две думи - играта не харесва видео картата ти. За това хората посочват изискванията на играта или софтуера към компютъра на който ще работи - за да можеш да видиш предварително дали ще тръгне при теб, не да гориш дискове и да правиш напразни инсталации... Като изгориш още някой и друг диск на вятъра, ще откриеш ползата от четенето на информацията за играта/програмата преди да тръгнеш да печеш. Опитай с последните драйвъри на картата си, макар че едва ли и това ще промени нещо. И с последния DirectX - 9b ли беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Кажи с ква видео карта си, драйвъри, операционна система, ДиректХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 naistina ako igrata ne ti haresa "videoto " nqma da trugne izob6to .... nito drivers 6te pomognat nito DirectX 9b predi kato bqh s Gforce 2 si4ko probvah ama ne6tq .. sega s Radeon4eto problemi nema .. namira si karti4kata i trugva Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Значи конфигурацията ми е следната: GeForce 4 128MB MX 440 512 RAM AMD 1700+ Windows XP Professional И още веднъж благодаря за съветите Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Значи конфигурацията ми е следната:GeForce 4 128MB MX 440 512 RAM AMD 1700+ Windows XP Professional И още веднъж благодаря за съветите taq igra ne vurvi na MX karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ама тая игра и без тва е толкова скапана, че няма на къде повече! Само wallpaper-ите й са яки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.