Jump to content
BulForum.com

Skype .. Твърде хубаво,за да е истина?

blq_blq_m

Recommended Posts

И какво по-точно му е хубавото на това?!

Вие да не сте на 12?

Много вероятно.

Умрял съм да гледам на някой чата.

На мен ми трябва поради лични причини,но въпросната програмка е доста трудно намираема.. Ще съм благодарен за някакви идеи?

А възможно ли е клипчето да е Fake?

PS. На 22 съм за любопитните.

Много вероятно.

Умрял съм да гледам на някой чата.

Разбира се, че не е хубаво. Това си е сериозен проблем ако наистина става, предвид че не само дечурлига, говорещи за букварчета ползват скайп.

Ако хакнат нечия поща, impact-a би бил подобен за повечето хора. Това би било социален проблем на защита на личните данни, изключително сериозен ако беше истина.

На мен ми трябва поради лични причини,но въпросната програмка е доста трудно намираема.. Ще съм благодарен за някакви идеи?

А възможно ли е клипчето да е Fake?

Разбира се, че е възможно. Нали не вярвате на всичко, което виждате в интернет.

Ако това беше възможно и програмата беше "намираема", силно се съмнявам, че дори компания като скайп би оставила подобен проблем да разруши толкова лесно доверието в тях. Биха фалирали. Макар че от скайп всичко може да се очаква, предвид какви други бъгове са ставали и стават с ши*ания им протокол.

Няма нищо "12-годишно" в това. Това си е сериозен проблем ако наистина става, предвид че не само дечурлига, говорещи за букварчета ползват скайп.

Ако ви хакнат пощата пак ли така ще говорите? Това би било социален проблем на защита на личните данни, изумително как го омаловажавате.

Ок де. Отваряш ми Скайп-а. Какво ще видиш там освен списъка ми с контакти? Какви лични данни? Не можеш да го сравняваш с мейла.

Ок де. Отваряш ми Скайп-а. Какво ще видиш там освен списъка ми с контакти? Какви лични данни? Не можеш да го сравняваш с мейла.

Сори, леко грешно интерпретирах поста ти, едитнах си моя.

Много хора ползват само скайп изцяло за комуникация. Пращат пароли, фирмени данни, и други такива. Дори да се разбере с коя ходиш и си пишеш с нея, може да доведе до развод (като някакъв екстремен пример) и т.н., варианти хиляди.

Според мен не.

Но всичко е само гадаене докато не се намери или докаже, че е възможно да е толкова лесно.

Явно някой пуска муха с нагласен клип, и гледа сеир.

Чисто и ясно ... не е възможно. Защо ли ?!

1. Както знаете Скайп използва криптирани заявки при обмяна на данните

2. Използват нещо като клъстър на машини, които при опит за връзка на някой се разпределя кой към коя да се свърже и от коя да получава заявките

И като за край ... до сега никой не е reverse-вал нито криптацията, нито TCP протокола им...Междувпрочем се носеха слухове преди време, че някой бе съзвал програма, използваща техният протокол, но така и нямаше доказателства за това ... Така че седнете и си отдъхнете и не си правете труда да я търсите тази 'програма' ...

Да, но все още ако някой ти знае паролата може да влиза докато ти си Online и да следи с кой си пишеш :pirate

Толкова ли не могат го направят само от 1 място да влиза или пък да се изка някакво разрешение...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...