Jump to content
BulForum.com

Enclave

zaq

Recommended Posts

Na tri diska e Enclave :( Ako iska6 moje da si delnem ka4vaneto - az da ka4a CD1 i CD2 donqkyde(neznam

kolko broiki arhivi 6te e).Oba4e sega malko egoisti4no si svalqm devoika francuzoika taka 4e sled tova.

P.S. Pretorians se ka4va ve4e.

OK ti kaji do kade!

Ami stava li vsy6tnost da poema samo CD1 za6toto imam i drug angajiment :( Taka 4e praskai CD2 i CD3 i

posle 6te molim furiozo za sydeistvie :D

raztursih se za taq igra i posetih oficialniq sait -- kvo da vi kaja izglejda mnogo obe6tava6to i mnogo ot atmosferana na Severance:Blade of Darkness - demek mislq 4e 6te pori dupe :D

Kajete kogato q uploadnete pls ;D

Oba4e veseo ako vrazkata pak kam FTL mi 3kb/s ne raz4itai na men maina,

6toto az ne sam mazohist. :lol:

i uravnenieto:

2CDs x 3kb/s = mazohizam :lol:(2 sedmici download i posle 3 dena upload :blink: )

Az po prinzip nqmam nikakyv problem da go ka4a i sam, no vinagi nqkoi po4va d mrynka 4e e bavno :angry:

Ako iskate 6te go ka4a celiq no nqma da e za 1 den B)

Az po prinzip nqmam nikakyv problem da go ka4a i sam, no vinagi nqkoi po4va d mrynka 4e e bavno  :angry:

Ako iskate 6te go ka4a celiq no nqma da e za 1 den  B)

MI ka4i go da nikoi nete iurka kogato go ka4i6 togava za men nqma problem

Demolition Champions mi kazaha 4e ima nqkakvi problemi s arhivite... proverete kak sa... ako ima ne6to povredeno da go smenqm... a az 6te pomogna na veseo za Enclave.. kato q ka4a.. ot FTL teglq s 16(max), taka 4e nqma problem....

Demolition Champions mi kazaha 4e ima nqkakvi problemi s arhivite... proverete kak sa... ako ima ne6to povredeno da go smenqm... a az 6te pomogna na veseo za Enclave.. kato q ka4a.. ot FTL teglq s 16(max), taka 4e nqma problem....

OOOOOFFFFFFF Tozi FTL e nevazmojen,kajete kak taka teglite s 16kb/s,az

teglia s 2kb/s a dori pada na 0kb/s,tva na kvo prili4a,probvah proxy ne stava,

ako znaete kajete niakoe prozy deto var6i rabota.

P.S. Tva kadeto tegli6 na MAX 16kb/s mnogo ne mi se viarva!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...