beba^ Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Очаквайте на 19.06.2004г. в София Ленд промоцията на новия сингъл на кариZма "Mister Killer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 е, щом се налага, ще го чакаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Аз не мисля ,че "Каризма" са а мисля ,че са ,но това е мое мнение имат 1-2 яки песни!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 1-2 яки песни... То т`ва май са им всичките песни. До колкото знам още нямат издаден албун, а са на сцената колко... 3 години? И са "звезди" Link to comment Share on other sites More sharing options...
beba^ Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Black_Hacker - http://www.karizma.hit.bg .hmm ne bili zvezdi? mi ako ne bqha nqmashe da sa vseobshi lubimzi sled tolkova vreme i nqmashe da se chaka s netarpenie `EkLiSiAsT`.Bezporen fakt e che sa adski talantlivi pretijavat strahotni glasovi dani, viziqta na video clipovite e na nujnoto nivo,pishat bojestveni textove( ne samo za sebe si) naprimer-M.Ilieva i t.n.Ako ne beha talanti nqmashe daje kretizite da gi priznaqta.Che vi vidq kato zapochnite da si tananicate nowiq single Nima ne si prepqvahte 2002 kolko mi lipsvash a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Black_Hacker - http://www.karizma.hit.bg .hmm ne bili zvezdi? mi ako ne bqha nqmashe da sa vseobshi lubimzi sled tolkova vreme i nqmashe da se chaka s netarpenie `EkLiSiAsT`.Bezporen fakt e che sa adski talantlivi pretijavat strahotni glasovi dani, viziqta na video clipovite e na nujnoto nivo,pishat bojestveni textove( ne samo za sebe si) naprimer-M.Ilieva i t.n.Ako ne beha talanti nqmashe daje kretizite da gi priznaqta.Che vi vidq kato zapochnite da si tananicate nowiq single Nima ne si prepqvahte 2002 kolko mi lipsvash a? Не да се правя на умен ама "Звезди" са тези който са продали албумите си в милиони тиражи (това не се отнася за КаРиЗма вервайте ми)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 V toq forum mai nqma da se pusne tema v koqto vseki da moje da izkaje svobodno mnenieto si bez da e sjafkan ot drugiqt a ? Em deal shtom e taka az shte tirq tupite postove dokato imam nervi posle close. delnah posta na pi4aga i az ne gi haresvam tezi za tva podminah temata, a negovoto izkazvane si beshe chista provokaciq za fenovete ima...ai stiga sq nqma da sa izlagame.zkazvaite se samo po temata ako ne vi kefi podminavaite q bez da plmqpate Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 1-2 яки песни... То т`ва май са им всичките песни. До колкото знам още нямат издаден албун, а са на сцената колко... 3 години? И са "звезди" Az dokolkoto znam, samite Karizma sa kazali, 4e 6te vadqt po edin singyl na godina. Zatova za album ne moje i da se govori. 6te vidim, moje sled 15 godini da izleze ne6to na pazara Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 za men tgaq grupa e pulna fushnq dori sam im izmislil prozvishte.Semeistvo Adams Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Много ме кефят групи ,които съществуват от 5 години ,а нямат повече от 4 песни.Направо са ми любими! Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Abe neka da izvadiat oshte edno "Hitchence" to mai tova shte im e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 никога не са ме кефели според мен са някви лиглйовци. по една песен на година - те кво, певци ли са или някви клоуни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.