Mockingbird Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Момчето, което беше там, каза ако възникне нещо, да отивам да го тормозя.За настроване, профилактика, ремонт.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Пеше, давай съвети за седалка, че днес ми се еба мамицата на дупето. Ходихме до Здравец и сега съм леко разглобен, но единствената болка която все още чувствам е тази на задника ми. Иначе беше супер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Колкото гъза има - толкова видове седалки има. Аз мога да ти дам съвет каква седалка да купиш за моя задник. Само не скачай на фотьойли - тоест дебели и меки седалки. Като караш по дълго време с такава седалка и като ти се протрият краката в горната част ще ми благодариш. Нормално е, след качване на Здравец, без да имаш тренинг на краката (за да не ти отива цялата тежест на гъза) и на несвикнал гъз - да ти е станал гъза на гъз. Ако след два месеца каране още се чувстваш като поруган отзад - тогава вече е добре да смениш седлото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Ми като я гледам, тая седалка моята...сигурно е от тези по 2 лева и 47 стотинки... Дивани няма да купувам...но явно ще трябва да си направя отливка на задника и да започна да обикалям из магазините.. За сега само ще разглеждам...и ще си стягам разглезения задник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 то минало ... малко време ... ама все пак. зависи и как си я настроил седалката ... върха й трябва да сочи леко надолу в противен случай при изкачване на мен ми е адски неудобна ... и другото е както Antares каза "да си хване мазола". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ааа мазола го хвана вече. Яд ме е само, че цяла седмица вали и се движа с колата...Иначе седалката я бутнах леко надолу (върха де), ама леко прекалих и ще трябва малко да я върна...Иначе, да, има си разлика...Доста по-удобна е от преди да я наклоня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.