Jump to content
BulForum.com

търся си работа като офис сътрудник или като старжант мениджър

Recommended Posts

В момента уча в Стопанска академия-гр.Свищов.Уча стопанско управление.В момента завършвам 3-ти курс.Имам познания в областите:информационни системи ;статистика,счетоводство;право,управление на човешките ресурси;публични финанси;проектен мениджмънт;управление на малкия бизнес;методи за анализ и локализация на производството;бизнескомуникаций;бизнеспреговори и други.Владея английски на средно ниво.Аз съм амбициозна и упорита,имам опит в работата в екип,имам добри комуникативни умения,склонна съм да дам най-доброто от себе си ,за да се представя в добра светлина.Търся си постоянна работа.

Казвам се Елена Недева.На 22 години.От град Пловдив съм.Телефон за връзка 0899734859.

Много се радвам, но не си ли направила правописна грешка още в заглавието. Можеш ли да се аргументираш, че се пише "стаРжант" вместо "стажант".

Аз съм амбициозна и упорита,...

Един съвет от мен - преди да пуснеш обява някъде особено когато търсиш работа или пък да пратиш своя автобиография (или по модерному CV) провери за правописни грешки. Освен стаРжант което може да е неволно натиснато съседно копче виждаме че не си наясно как се пише "бизнескомуникации" и че като повечето младежи не ти е много ясно Й къде се ползва и че особено в края на думата не е особено правилно. Отделно че не си наясно с оформянето на документация и по-конкретно натискането на интервал СЛЕД препинателен знак (вкл. запетайка и точка и запетая) а не преди тях и също така СЛЕД ВСЕКИ от тях. Това подобрява четенето на текста както и форматирането му при пренасянето на по-широки или по-тесни колони.

Успех в търсенето на работа, горното го казвам за да помогна не за да се заяждам.

Един съвет от мен - преди да пуснеш обява някъде особено когато търсиш работа или пък да пратиш своя автобиография (или по модерному CV) провери за правописни грешки. Освен стаРжант което може да е неволно натиснато съседно копче виждаме че не си наясно как се пише "бизнескомуникации" и че като повечето младежи не ти е много ясно Й къде се ползва и че особено в края на думата не е особено правилно. Отделно че не си наясно с оформянето на документация и по-конкретно натискането на интервал СЛЕД препинателен знак (вкл. запетайка и точка и запетая) а не преди тях и също така СЛЕД ВСЕКИ от тях. Това подобрява четенето на текста както и форматирането му при пренасянето на по-широки или по-тесни колони.

Успех в търсенето на работа, горното го казвам за да помогна не за да се заяждам.

Аз също уча там и завършвам 3-ти курс, но специалност Финанси... Та имахме един учител по информатика - Даков. На него точно това му правеше впечатление и се опитваше първо това да ни научи - как се оформя текст. :) Явно той не е преподавал на момичето.

Иначе наистина излизаме от тук с много добра теоретична подготовка, но ни куца практиката. Това обаче няма как да се научи освен работейки. Така, че успех и от мен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...