fashion_m Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Продавам 20" LCD монитор Samsung Syncmaster 2053BW - диагонал: 20 инча - резолюция: 1680х1050 (16:10) - яркост: 300cd/м2 - констраст: 8000:1 динамичен; 1000:1 статичен - responce time: 2 ms - ъгъл на виждане 170 (H); 160 (V) - входове: VGA и DVI Монитора е в отлично състояние, в кашона са си стереопорите, найлоните, диск, кабели, ръководства и всичко както си е купен. Още е в гаранция. Цена: 195 лв. По въпроси, свързани с цената - само на ЛС. За всички останали - в темата. За повече информация: Samsung 2053BW в сайта на Samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Продавам 20" LCD монитор Samsung Syncmaster 2053BW Цена: 195 лв. Поредният монитор, с цена по-висока от тази в магазина (189 лв.) Пф... кога са го намалили толкоз... Купих го за 409 лв. Sorry, може би са една-две мострени бройки, но цената е факт . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 Пф... кога са го намалили толкоз... Купих го за 409 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 каква максимална резолюция поддържа на 85 херца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 каква максимална резолюция поддържа на 85 херца? Всички LCD монитори, които са ми известни, поддържат честота максимум 75 Hz, включително и този. Както вероятно знаеш, честотата няма голямо значение при LCD мониторите, защото дори и да са на ниска честота, това не причинява дискомфорт на очите (за разлика от CRT мониторите). Ето детайлна информация за режимите на монитора: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 добре, при положение че подобен на твоя, нов 22 инчов е 160лв без ддс > http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038304 бих взел твоя за 100лв (не повече). знам че ти се вижда малко на фона на сумата за която си го купувал навремето, но това е положението от моята гледна точка. ако размислиш тия дни - пиши ми на лс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Sorry, може би са една-две мострени бройки, но цената е факт . . . Понеже няколко пъти се показват линкове към цени, а отдолу в наличностите пише само "ТЕХНОМАРКЕТ ПЛОВДИВ" и никъде другаде, искам да споделя моя опит с такива стоки: Преди може би два месеца търсих ДВД-плеър с USB, възможно най-евтин, и точно в Техномаркет намерих някакъв Елит, и то точно по същия начин - само в Техномаркет Пловдив. Отидох на место, след половин час търсене и ровене в програмата (а там пишеше, че има 14бр.), един от продавачите каза, че това са рекламации, които незнайно защо се записват, че са на склад, но реално са в сервиза за поправка. Ако някой клиент успее да ги накара да му дадат друг модел, поправената бройка остава на склад, и се пласира като "мостра" . Така че ако ви предлагат някой стар модел (повече от 6 месеца) и ви убеждават, че е мостра, най-вероятно става въпрос за поправен уред. Затова и цените са им такива, и е некоректно да се ползват като сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 Понеже няколко пъти се показват линкове към цени, а отдолу в наличностите пише само "ТЕХНОМАРКЕТ ПЛОВДИВ" и никъде другаде, искам да споделя моя опит с такива стоки: Преди може би два месеца търсих ДВД-плеър с USB, възможно най-евтин, и точно в Техномаркет намерих някакъв Елит, и то точно по същия начин - само в Техномаркет Пловдив. Отидох на место, след половин час търсене и ровене в програмата (а там пишеше, че има 14бр.), един от продавачите каза, че това са рекламации, които незнайно защо се записват, че са на склад, но реално са в сервиза за поправка. Ако някой клиент успее да ги накара да му дадат друг модел, поправената бройка остава на склад, и се пласира като "мостра" . Така че ако ви предлагат някой стар модел (повече от 6 месеца) и ви убеждават, че е мостра, най-вероятно става въпрос за поправен уред. Затова и цените са им такива, и е некоректно да се ползват като сравнение. Мда, пише, че са в Техномаркет Пловдив, но не могат да се намерят чрез менюто на сайта. Само чрез search. Има нещо съмнително в тоя Техномаркет. Аз днес като правих ценовото проучване за този монитор да видя как са му цените, не го намерих чрез менюто в сайта на Техномаркет. И сега доста ме изненадохте с тези линкове... сигурно сте ги намерили чрез Google Search. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 от мен140лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtman Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Ето и от мен линк с цена Samsung 2053BW За Техномаркет един цитат от "Туин Пийкс" - "Там совите не са това, което са". Не вярвайте само на Гугъл. За целта има и телефони. Тъй като и аз продавах същия монитор лично се обаждах в ТМ Пловдив и такъв монитор за 189лв. няма, а също така няма и 22" за 199лв. 195 наистина е малко височко, но зависи най-вече от гаранцията. Така, че на автора успех в продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 ОК, разбрахме, че в ТМ това, дето е в сайта невинаги го имат в наличност. Друг е въпросът, че когато са го имали, то наистина е било с цената от сайта. Както и да е, достатъчно ъпнахте темата, затова от тук нататък нека в нея да има само оферти и интереси за покупка. П.П. За този модел и щом е в гаранция, цената ти е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Ето и от мен линк с цена Samsung 2053BW За Техномаркет един цитат от "Туин Пийкс" - "Там совите не са това, което са". Не вярвайте само на Гугъл. За целта има и телефони. Тъй като и аз продавах същия монитор лично се обаждах в ТМ Пловдив и такъв монитор за 189лв. няма, а също така няма и 22" за 199лв. 195 наистина е малко височко, но зависи най-вече от гаранцията. Така, че на автора успех в продажбата! Остава му още една година гаранция (от общо три). Сега като се поразрових малко повече, гледам, че цената на монитора варира в по-високи граници, отколкото предполагах. Сериозно се замислям дали не съм обявил прекалено ниска цена, но стореното - сторено, цената си остава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 28, 2010 Author Share Posted June 28, 2010 Нова цена 190 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolay_Nikolov Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Нова цена 190 лв. Колега давам 150лв. ако има и кашон купих преди месец същия за и съм много доволен купих го на 150лв. с 9 месеца остатъчна гаранция ако си съгласен давам ти същите пари и го вземам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.