Puter Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Трябват ми авто-касетофончета просто условието ми е да имат евробукса и цената им да е около 15лв. Скъпи касетофони и ЦД-та не ми трябват!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newman Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Трябват ми авто-касетофончета просто условието ми е да имат евробукса и цената им да е около 15лв. Скъпи касетофони и ЦД-та не ми трябват!!! Philips за BMW! http://newman1.snimka.bg/other/philips.511897.19327786 Ако ти харесва ще се разберем за цената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Имам едно за Фиат Bravo и компания. Стига да искаш - давам ти го за една бира, а условието е да дойдеш да си го вземеш. С евро букса си е, само му липсват 2 бутона ю Даже ако си мераклия - подарявам и две 17 см. колони пак от Фиат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivandimitrov7 Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 и аз имам една аива с падащ панел 4по 40вата или по 45 и един пайнер пак с падащ панел нямат евробукси но са доста прилично за по 15 лева ако имаш интерес скайпа ми е ivandimitrov777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimalizum Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 http://www.osta.ee/i...d4/16369983.jpg за 10лв. grundig scd 1910 е модела не съм го пускал отдавна.... последно нещо не тръгваше CD_то и го бях приготвил за една Лада Ако имаш интерес ще го изровя да го пусна пак в действие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 за момента няма да ми трябват повече касетофони.Само един за форд дупката е висока 10см и има мултифункционален волан. Благодаря на всички колеги който се отзова. ПС... Моля админите да не затварят темата защото по-нататак(месец,два) отново може да имам нужда от някой друг касетофон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 За форда също е закупен.В момента не търся повече касетофони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.