Botev1912 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 мисля, че е като при андроид. За да хванеш спътник не ти трябва интернет, но за картите ти трябва, щото не са в телефона, а в интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 GPS-а няма нищо общо с интернет. Той хваща позиция, а интернета ти трябва, за да се свалят картите. Ако сложиш някоя офлайн навигация, всичко ще е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 ОВИ мапс - но според ГСМ арена е платено А офф нави - като няма ОС не знам как ще стане With the Map Loader application for PC you can download map data to a compatible computer and transfer it to your device to save on data charges. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ако няма ОС,как да сложи каквото и да е било ? Ако нямаше OS, нямаше да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 с какво се почиства капацитивен дисплей? ако го почистя с влажна кърпа, да не го прецакам нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 с какво се почиства капацитивен дисплей? ако го почистя с влажна кърпа, да не го прецакам нещо С микрофибърна кърпа за монитор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 с какво се почиства капацитивен дисплей? ако го почистя с влажна кърпа, да не го прецакам нещо Аз го чистя с мокри кърпички за бебешки дупета и чисти много хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Чудя се какъв смартфоун да си взема Nexus S или iphone4? Като се има предвид, че до сега не съм ползвал телефон за друго освен обаждане и имам скромен опит с iphone и горе долу знам как се борави с него (и затова каточели ми е по симпатичен), но андроида е с 200$ по - евтин и не трябва да се занимавам с unlock и jailbreak. Или иначе казано според вас ще може ли инвалид като мен да се оправи с Nexus S защото доколкото знам не е направен като за идиоти като iphone-а и като цяло по - добър или еднакво добър ли е с iphone-a? :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Защо пък да не можеш да се справиш с Nexus-а? Колкото ще се справиш с iPhone-а толкова и с андроида. Все пак Андроид не би станал номер 1 операционна система ако хората не можеха да се оправят с нея. Ако не искаш ограничения е нормално да си вземеш Nexus-а. Абсолютно без проблем ще се оправиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Благодаря за мнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Аз от известно време ползвам SE Vivaz pro и като цяло съм доволен, не бях ползвал операционна система досега и като цело лесно свикнах със Симбиан-а. Но ми прави впечатление друг проблем: дори и увеличен до край звука е много слаб, тихо звъни и често не го чувам като съм навън. В тази връзка искам да попитам ако има някой запознат с този телефон, дали това със тихия звук е характерно за модела, или проблема е конкретно в моя апарат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Аз от известно време ползвам SE Vivaz pro и като цяло съм доволен, не бях ползвал операционна система досега и като цело лесно свикнах със Симбиан-а. Но ми прави впечатление друг проблем: дори и увеличен до край звука е много слаб, тихо звъни и често не го чувам като съм навън. В тази връзка искам да попитам ако има някой запознат с този телефон, дали това със тихия звук е характерно за модела, или проблема е конкретно в моя апарат? Само като допълнение - през 2012 май е време да си купиш истински Smartphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Само като допълнение - през 2012 май е време да си купиш истински Smartphone Според моите нужди и разбирания за мобилен телефон си е ОК и ми върши работа. Въпросът ми беше за звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.