djadomraz Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 Вече имам случаи на цели три дни изкарани с една батерия - с предишните версии това беше абсолютно невъзможно. Блазе ти... а аз има дни зарежам моя по три пъти Иначе тези дни не си игра с него малкия хич - изкара 2 дена почти без зареждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Поне 1500лв ще е като излезе тук. Самоче докато излезе, ще излезнат още 5 телефона с TEGRA 2. Колкото до това дали ще е повече от телефон - виж какво може Motorola Atrix http://gizmodo.com/5726871/moto-atrix-preview-the-future-of-mobile-is-a-phone-thats-also-a-netbook О това с лаптоп дока е върховно, не го бях видял Ако се държи стабилно и достатъчно за неттоп, е вярно няма да е като истински такъв (като мощност и производителност). Но определено ако се появи нещо тука подобно бих си взел 1 комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Блазе ти... а аз има дни зарежам моя по три пъти Иначе тези дни не си игра с него малкия хич - изкара 2 дена почти без зареждане. Nexus S, който е почти същия като галаксито също държи доста. 2 дена (48 часа) понякога без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 PS: Утрепах се да търся - всичките ревюта са все с някакви игри, HDMI видео и какво ли не друго но не и как изглежда dialer-a и contact list-ата на тоя телефон. Кат' го видя на живо някой хубав ден ще коментирам. Сток. Аз бях намерил едно видео дето показваха целия интерфейс. О това с лаптоп дока е върховно, не го бях видял Ако се държи стабилно и достатъчно за неттоп, е вярно няма да е като истински такъв (като мощност и производителност). Но определено ако се появи нещо тука подобно бих си взел 1 комплект. Неттоп не, но като нетбук ще е, че дори и по-мощен и производителен. Процесор по 1GHz на ядро (че да не е дори и 1.2) и 1GB RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 Сток. Аз бях намерил едно видео дето показваха целия интерфейс. Зле. Аз гледах някаква моторола (относително евтина - Handy я даваха за около 700-800лв) и dialer-a беше ултра зле. То дори на самсунг беше по-добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 От 6 години вече Nokia 6630 няма грешка . Взех го, за да ползвам офис програми,PDF документи, лекции и т.н. До сега с него си върша всичко, от което имам необходимост. WiFi няма, но ако трябва да прегледам нещо си ползвам мобилния интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Не съм сигурен в коя тема точно да го пусна пък и не е съвсем за смартфони конкретно но има МНОГО ОБЩО с тях или поне ЩЕ има: http://www.engadget.com/2011/01/24/nvidia-tegra-3-equipped-with-1-5ghz-quad-core-madness-teased-b/ С други думи - който каза че скоро ще може да се пуска crysis на телефона при това на 1080р може да не се е изцепил чак толкова много Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ох мале. Усещам цялостни 3Д интерфейси за телефон. Като игра направо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Това по-скоро го виждам приложено масово при таблетите. Все пак за такава мощ си трябва и съответния подходящ екран. Малко глупаво е да сложиш такава мощна платформа зад екран 480х800 пиксела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Имам това - Mio От две години го ползвам иии... май вече му дойде реда за кошчето. Взех си го с идеята за ентри левел при смарт-фоните. Тогава HTC имаха малко модели на двойни цени. Проблема при моя е че МНОГО често решава,че аз даден разговор НЯМА да го проведа. Или не звъни изобщо,или яко вибрира и иска рестарт за да се фиксне. Копчето за ресет и стилуса им се взема акъла от тая операция. Мислех си да му търся ъп-дейти на ром-ове и чудо но с този хардуер май няма да ме бъде още дълго. Иначе като Нави и офис неща - става.НО до тук. И сега съм в голяма чуденка какво да си взема,но и да не давам пари колкото за нов лаптоп Някъкви впечатления за Х8 на СЕ. Гледах в другата тема с Андройд-а че е приличен и цената му е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Имам това - Mio От две години го ползвам иии... май вече му дойде реда за кошчето. Взех си го с идеята за ентри левел при смарт-фоните. Тогава HTC имаха малко модели на двойни цени. Проблема при моя е че МНОГО често решава,че аз даден разговор НЯМА да го проведа. Или не звъни изобщо,или яко вибрира и иска рестарт за да се фиксне. Копчето за ресет и стилуса им се взема акъла от тая операция. Мислех си да му търся ъп-дейти на ром-ове и чудо но с този хардуер май няма да ме бъде още дълго. Иначе като Нави и офис неща - става.НО до тук. И сега съм в голяма чуденка какво да си взема,но и да не давам пари колкото за нов лаптоп Някъкви впечатления за Х8 на СЕ. Гледах в другата тема с Андройд-а че е приличен и цената му е добра. Защо не взе Nokia за entry-level смартфон? Аз карах с такъв преди да взема Android. X8 по принцип е дамски телефон. Екрана му е малък, но като цяло е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Коя Нокия от онова време си струваше. А и този Symbian Колегата ми има 6120... Ми не ми харсва. Отделно само Гармин - и тя не ме кефи като нави.Имам си самостоятелен такъв. А мойто го бях заредил с Igo 8,от тук до Германия и обратно - е на връщане ме подкара към Словения но се усетихме навреме та се върнахме в пътя. Трудно смята такъв голям маршрут но като ПОИ и други е доста по-пълен от Гарминчето. А за Х8 - то в наши дни кое мъжко,кое женско,кое Метросексуално. И мен ми се стори джапанка ама пък за тези пари има ли ХТЦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Коя Нокия от онова време си струваше. А и този Symbian Колегата ми има 6120... Ми не ми харсва. Отделно само Гармин - и тя не ме кефи като нави.Имам си самостоятелен такъв. А мойто го бях заредил с Igo 8,от тук до Германия и обратно - е на връщане ме подкара към Словения но се усетихме навреме та се върнахме в пътя. Трудно смята такъв голям маршрут но като ПОИ и други е доста по-пълен от Гарминчето. А за Х8 - то в наши дни кое мъжко,кое женско,кое Метросексуално. И мен ми се стори джапанка ама пък за тези пари има ли ХТЦ Symbian е много по-стабилен и лесен от WM. Особенно за телефони с бутони, а не тъч. От онова време (не съм сигурен кое точно, но ще вземем на предвид първите модели) http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php http://www.gsmarena.com/nokia_e90-1857.php И това е с вграден GPS. Ако се вземе отделен, избора става още по-голям. Това за навигацията няма нищо общо с телефона. Всичко си е до софтуер. HTC не е iPhone. HTC правят телефони с различни операционни системи. Теб HTC като марка ли те интересува или Android като операционна система, защото ако е Android-а, има още производители като Samsung и LG. Не са само HTC и Sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Да започнем от начало. Ентри левела за мен значеше не повече от 500лв за телефон. Тогава тези Н-ки бяха на 700+ лв. Моя изпадна на 400. По принцип ме кефи Вин-а. Реско мениджъра така му свикнах,че друго не съм пипал. НО като гледам сега Вин 7 мобиле и се отказвам. Явно ще се минава на Андройд или Вин 6,5 LG и Motorola - Сорри предубеден съм. Не ме кефят като марки ако ще и най-доброто на пазара да пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 За цената на X8 не можеш да намериш сходен модел на HTC. Можеби Wildfire, но екрана му е по-гаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 За цената на X8 не можеш да намериш сходен модел на HTC. Можеби Wildfire, но екрана му е по-гаден. За сметка на това софтуера е много по-удобен. Х8 освен един шарен десктоп друго няма. Като ТЕЛЕФОН е пълна трагедия (т.е. търсенето в указатела, провеждането на разговор). На всеки андроид можеш да сложиш поне 3-4 различни навигации (аз карам само с iGo и вградената от гугъл ли от htc не знам). Като телефон и WM 6.5 и на HTC dialer-a е доволно добър, но стоковия и тези на Моторола, Сони и Самсунг не струват. Всъщност на самсунг е относително приличен особено сравнен с недоразуменията на Моторола и Сони (ЛГ не съм гледал не мога да кажа нищо). Ако можеш отнякъде да намериш HTC Desire (по-стария) ще е най-добре - хем екрана е по-добър от WildFire хем и процесора по-бърз хем е с хардуерни бутони и няма шанс както го държиш да закачиш някой бутон и да стане беля. X8 като го гледам и екрана е зле (ниска разделителна способност), процесора е слаб... стария HTC Desire е къде къде по-добър от него. Верно че е над 500лв не малко над 300лв като сонито но като ще е гарга да е рошава. Сонито е нещо като нищо.. ---------------- ПС: За всички с HTC - горещо препоръчвам на Case Mate калъфчетата за телефон (т.е. тези: http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=htc+desire+hd+case+mate&_sacat=See-All-Categories aз взех едно сребристо - хем е леко лъскаво хем не става на пръсти хем стои много готино и понеже лееко стърчи над телефона - може да е 1мм но достатъчно докато съм го хванал да не закачам search бутона на HTC-то... явно и за самсунга е трябвало да взема нещо подобно за да спра да му натискам неговия бутон по погрешка) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ако можеш отнякъде да намериш HTC Desire (по-стария) ще е най-добре - хем екрана е по-добър от WildFire хем и процесора по-бърз хем е с хардуерни бутони и няма шанс както го държиш да закачиш някой бутон и да стане беля. Desire е 740лв. Двойно колкото X8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Гледах ги и в Англия... И там цифра пари. Добре де защо се получи такъв вакуум в телефоните. Или пръчки за 100-200 лева или смарт за над 500. Къде отидоха телефоните като К750 на СЕ или Нокия 7210. Искам tard phone - а сега като гледам избор няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Гледах ги и в Англия... И там цифра пари. Добре де защо се получи такъв вакуум в телефоните. Или пръчки за 100-200 лева или смарт за над 500. Къде отидоха телефоните като К750 на СЕ или Нокия 7210. Искам tard phone - а сега като гледам избор няма. К750 и Nokia 7210 не могат да се мерят по нищо с Nokia E52 - идеалният ТЕЛЕФОН според мен. Само че става само за телефон и нищо друго. Може да е със симбиан и ужким да може много неща но реално освен някоя игра да пуснеш не си въобразявай че можеш да браузваш с него или да си гледаш пощата (опазил те господ да се опиташ да отговориш на писмо). Но като телефон е трепач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Отдавна хвърлям по едно око на Е51-52 но все не се решавам. В момента имам 3 апарата в активна употреба и единия може и да го сменя с тази Нокия. Макар че отново проклетия симбиан.Имаш нещо ама не съвсем. За друг смарт фон ще се оглеждам още. Гледам и ХТЦ Меджик но и той май си е дърво за цената,а пари за втори лаптоп под формата на джобна играчка няма да дам. Затова и дадох пример с К750.Може да е на 4 ли 5 години вече,джойстика естествено прави парчета ама работи. Един приятел си взе С 902 - вече му се отлепя клавиатурата. П.С. Като прочетох темата за Е51... Мнението ми за Нокия+Симбиан продължава да бъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 За телефон симбиана е ок. Т.е. хем търсенето му в указатела е добро хем работи пъргаво всичко. Въпроса е да не правиш нищо друго с този телефон освен да говориш и пишеш СМСи. Е52 е доволно тънък и малък, но работи стабилно, има си обхват, bluetooth-a му е на ниво. Навигация не очаквай от него (даже няма А-GPS), браузването не става, email може евентуално да четеш но тръгнеш ли да отговарящ ще споменеш майките на всички от нокия (аз поне 3 пъти пробвах с еднакъв резултат - за ставане става но губя толкова време и такива нерви ми вкарва че се отказах). За умен телефон - освен за навигация за какво друго ще го ползваш? Преди съм гледал стария Desire (t.e. не HD-то) и HTC Legend - много прилично работеха и 2та, само че екрана на Legend не ми харесва че е с ниска разделителна способност и някак по-ръбати ми стоят буквите. Иначе и той е приличен вариант. Magic не е ли доста стар като модел и изобщо намира ли се освен втора ръка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Гледам и ХТЦ Меджик но и той май си е дърво за цената,а пари за втори лаптоп под формата на джобна играчка няма да дам. Затова и дадох пример с К750.Може да е на 4 ли 5 години вече,джойстика естествено прави парчета ама работи. Един приятел си взе С 902 - вече му се отлепя клавиатурата. П.С. Като прочетох темата за Е51... Мнението ми за Нокия+Симбиан продължава да бъде Magic го има по 450лв. 300лв втора ръка. Аз продавам моя. За умен телефон - освен за навигация за какво друго ще го ползваш? Преди съм гледал стария Desire (t.e. не HD-то) и HTC Legend - много прилично работеха и 2та, само че екрана на Legend не ми харесва че е с ниска разделителна способност и някак по-ръбати ми стоят буквите. Иначе и той е приличен вариант. Magic не е ли доста стар като модел и изобщо намира ли се освен втора ръка? Има го в някакви магазини все още останали бройки. Операторите също го предлагат с договор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Аз предпочитам проста слушалка с копчета, но ако все пак някога реша да си взема някой умен телефон ще е тази Моторола. http://www.mobilebulgaria.com/old/mobiles/2091/motorola-defy Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Ако нямаш зор изчакай да излезнат двуядрените на 2ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Практиката показва обаче че не винаги го има из магазините http://www.germanos.bg/e-germanos_bg/open/browse?product=14013&category=1123 Иначе ДА - МИО-то ми в момента освен за Нави,Word и Excel + 1,2 игри и да ми тежи в джоба за друго не ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.