OkiSan Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Виждам, че я има във Вареза и искам да ви попитам, дали някой я е изтеглил вече и дали я е пробвал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 аз я превъртях Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkiSan Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Аз я изтеглих и имам проблеми с пускането и. Просто неще да тръгне . Гледах за крак но не видях такъв, ако има някаква хитрост ще бъда много благодарен да я узная . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Аз я изтеглих и имам проблеми с пускането и. Просто неще да тръгне . Гледах за крак но не видях такъв, ако има някаква хитрост ще бъда много благодарен да я узная . има крак. можеби просто не е в папка Crack, а в Deviance. не помня точно. аз нямах проблем с пускането. read the NFO file. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkiSan Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Няма друго *.exe в дисковете. Няма директория крак независимо каква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Според инфото крак няма, а просто плейваш да не би да иска някое от ЦД-тата? Пробвай може там да е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Играта върви без дискове. Мен ме изхварляше когато кликна на картат или на опшънс ( това се оправя след като се спре музиката на играта + гласовото озвучение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.