naik_iv Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 преди време си купих от колега от форума но ми ги откраднаха така че тарся пак същите. очаквам предлоьение тук в темата или на гсм 0883373843 от пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
maks Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 преди време си купих от колега от форума но ми ги откраднаха така че тарся пак същите. очаквам предлоьение тук в темата или на гсм 0883373843 от пловдив съм Имам такива, с карта вътре и 5 лв. време за разговор и само очила , сътветно както купувачът желае.Очилата са кфяви, черните свършиха.Цени - 20 лв. с карта- 16 лв. без картаПри покупка на 5 броя :- 18 лв. с карта- 14 лв. без картаПри тези цени ми се връзва сметката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 Да поясня Интересувам се от модела който бе преди 3 - 4 години и очилата бяха черни. Даржа да бъдат черни по възможност очкавам още оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.