VooDooMaN Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Тунерът е моно. Има радио. Давам го със стайна антена за радио, която съм взел допълнително и кабел за свързване на line-out-a на тунера с line-in-а на саундкартата. Няма дистанционно. 35 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 30lv ima6 ot men 6tom e bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Nqma li distancionno? PO princip li nqma ili s originalnoto e stanalo ne6to? Ako nqma moje li da se kupi takova? Ako moje6 dai nqkav pic na tova 4udo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 По принцип няма. @Amigo - пиши ми PM как ще се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 imam distancionno upravlenie za tova jivotno :> ako ne go kupi amigo, moje da go vzema az... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Отказвам продажбата. Някой да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.