HBK Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 a kakwo predstavlqva towa Cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 awe xora zasepih na edno mqsto znachi tam sam kadeto za sivte zimah spaskata i nali ima edin kran ot kadeto puskate vodata i toi gasi v staqta 2-3 pojara no ima edin ogan tochno pred vratata kadeto trqbva da izlezna nemoga dago izgasa nqkoi ako go e minal da pomogne shtqh davi pokaja Pic no neshto nestavat snimki ot igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 za da izgasi6 ogunq otpred prosto zapu6i 6axtata v sredata na staqta s nqkoi ot avtomatite za napivki v staqta-i towa e budi siguren,4e vodata te4e!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 za da izgasi6 ogunq otpred prosto zapu6i 6axtata v sredata na staqta s nqkoi ot avtomatite za napivki v staqta-i towa e budi siguren,4e vodata te4e!!!! aaaa kva bila rabotata voobshte nesam obarnal che ima shaxta 10x man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 awe nqkoi da znae za6to kato instalna i crackna igrata tq izob6to ne 6te da se startira .a sym s win2003 10x predwaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Ейй велика е джитката. Днеска най-накрая я врътнах, чакайте скоро ревю в RIVALRY Ако имате нужда от хелп, че сте запънали някъде, питайте тук или на горепосочения адрес. @Mechka - 2003 не е много стабилен от геймърска гледна точка. В него би трябвало да е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 mno hubava igra no zasajelenie kratka i lesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз имам проблем с инсталацията. Дръпнах, разархивирах, и почвам с инстала и ми дава грешка 1607:Unable to install InstallShield Scripting Runtime. Проверих архивите за грешки-няма и кво ся ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 awe nqkoi da znae za6to kato instalna i crackna igrata tq izob6to ne 6te da se startira .a sym s win2003 10x predwaritelno Незнам поне аз с Уин2003 когато съм го слагал са ми вървели всички игри, може и да не е от него проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 igrata se instalira uspesno,no kato pusana new game mi zarejda malko i me izhvarlq v windows-a.kartata mi e mx 440 .nekoi da ima ideq za kvo pravi taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 ами то и аз съм с MX440 и не ми зарежда много и не забелезвам нищо изнервящо играта като цяло е хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 nikoi li nema predstava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 az q prevyrtqh na impossible i taka stradanieto se narejda na 4 mqsto v li4nata mi klasaciq na 3rd personi-blade of darkness,drakan:order of the flame,soul reaver:defiance i the suffering sa moqt top 4 imam edin vypros kym fenovete:koi ozvu4ava torque ( v kreditite na igrata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Аз имам друг въпрос. Някой които е врътнал играта ае да ми обясни защо последния цар имаше присаден Torque към корема ?? offtopic : Ехх Blade of Drakness НАЙ-трудната игра правена някога. И наи добрата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 да тегля ли Bonus CD ? и какво има в него изобщо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Аз имам друг въпрос. Някой които е врътнал играта ае да ми обясни защо последния цар имаше присаден Torque към корема ?? <{POST_SNAPBACK}> Ако още не си научил отговора, играта и като цяло историята внушаваше, че всички тези премеждия през които премина Торк са негови вътрешни страхове и, че най-голямото чудовище с което се бие е всъщност самия той. Малко оплетено звучи ама .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 е хубаво де ,хайде да ми обясните какво има на Bonus-a ,че ще изперкам вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 a nqkoi moje li da mi kaje kak se minava oniq "the gas man" zatvarqm si4ki vuzmojni otvori ot koito izliza gas samo 2 mi ostavat i ne znam kvo trqq da se pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Nqkoi moge li dami kage zasto kato q instaliram i kato q pusna mi se polu4ava tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 a nqkoi moje li da mi kaje kak se minava oniq "the gas man" zatvarqm si4ki vuzmojni otvori ot koito izliza gas samo 2 mi ostavat i ne znam kvo trqq da se pravi. <{POST_SNAPBACK}> edo , zna4i i az na toq moment umrqh pone 2 times,ami prosto oniq na poda se zatvarqt sys onaq kutiq/metalno ne6to, oba4e edno ostava nezatvoreno. na4i trqq taka da naprai6 4e toq otvor det izliza gaz da e do onq 6liuz det e sre6tu kaminata(ogynq) i kato go zavyrti6 iliza vyzdu6na struq ideqta e 4e taq vyzdu6na struq pra6ta gaza vyv kaminata i ti trqq zatvori6 vratata sled tova . tui e:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Nqkoi moge li dami kage zasto kato q instaliram i kato q pusna mi se polu4ava tova <{POST_SNAPBACK}> Po princip stava kogato ne si crack-nal igrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Po princip stava kogato ne si crack-nal igrata. <{POST_SNAPBACK}> Beshe ot windows-a preinstalirah go i mi se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 edo , zna4i i az na toq moment umrqh pone 2 times,ami prosto oniq na poda se zatvarqt sys onaq kutiq/metalno ne6to, oba4e edno ostava nezatvoreno.na4i trqq taka da naprai6 4e toq otvor det izliza gaz da e do onq 6liuz det e sre6tu kaminata(ogynq) i kato go zavyrti6 iliza vyzdu6na struq ideqta e 4e taq vyzdu6na struq pra6ta gaza vyv kaminata i ti trqq zatvori6 vratata sled tova . tui e:D <{POST_SNAPBACK}> mersi taka stana. P.S:edo ot dosta vreme ne e v bulgariq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Свалих я игрицата.Атмосферата е повече от добра.Ако се бяха постарали повече можеше играта да се сравнява с Невероятния Silent Hill но уви нее така.Играта наистина е добра.Имам един въпрос-на някой screenshot-и се вижда first person view обаче в играта не можах да намеря такова нещо засега??Има ли first person? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аз имам следния проблем - стартирам играта и още на първото филмче ми забива целия копм....някакви идеи за това какво мога да направя? По принцип инсталирането мина перфектно и съм я кракнал... бтв пачнах играта на версия 1.1 - може ли някой да ми даде линк за работещ крак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.