kennyg Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 За момента се преустановява търсенето, има достатъчно много оферти вече. Да прилича на лаптоп - клавиатура, тяло и дисплей, без значение колко е изпочупен, ожулен. Търси се неработещ, така че не предлагайте оферти които по-биха подхождали на работещ лаптоп. Цени максимум до 40 лева, ако търсите по-висока цена, моля не го предлагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Привет, всички части ли трябва да са налични - имам NX9010 HP, което е разкандъчено, но мога да го сглобя... Матрица само счупена имам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trix Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Уточни какво искаш да има в него, щото само Wireless картата му е 40 лв. Ще вземеш ли лаптоп без карта, РАМ, блутуут, модем, счупен хард, развалена записвачка, скисани пигтейли за wireless? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 Здравейте, горе съм уточнил, доколкото знам ще се ползва за реквизит, само трябва да прилича на лаптоп, вътре може и нищо да няма , трябва да има клавиатура, тяло и дисплей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Здравей! Имам един HP nx6125 със счупен дисплей, с изгоряло дъно и периферия. За 40лв го сглобявам и е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimalizum Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 IBM ThinkPad 701CS - 20 лв. НЕРАБОТЕЩ>>>>>>>> http://www.extrema.d...ExpandSection=9 http://thai.org/amc2...cs.html#PageTop ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Неработещ Fufitsi-Siemens Lifebook S7010, с абсолютно съвременен дизайн. Липсват 3-4 капачета отдолу на дъното, и батерията. Може и да ги намеря, но не съм сигурен. Цена 40 лв. Имам и по-дърти лаптопи, но са много по-дебели и по-грозни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumi4ka Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 за 40 лв. е твой...от каде си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.