DStinky Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 При разархивирване с WinRAR на вторият диск излиза съобщение "CRC corrupted" или подобно. Програмата ми е версия 3.30 при проверка с sfv-то не дава грешка. Моля някой да провери вторият диск. Все пак това е един много качествен фрии сървър и нямя място за повредени файлове. ПС: Свалял съм го 2 пъти и и при двата ми дава тази грешка. Надявам се проблема да не е при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 vij problema moje da ti e v WinRaR-a zashto ne probvash da go razarhivirash s nqkakva druga programa naprimer WinAce ili WinZip Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted June 11, 2004 Author Share Posted June 11, 2004 Добавям още подробности: 2 пъти съм пробвал с TotalCommander, който го ползвамоще от едно време и никога не ми е правил проблеми, файла се разархивирва но при инсталирането дава cyclic re....(не си спомням точно) проблем. А и не смятам че ВинЕйс или ВинЗип имат по добри алгоритми от тези на ВИНРАР за разархивирването на РАР архиви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Прав е и на мен така ми пише cyrilic recondary check Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 ако минава SFV check-а ... проблема не е в файловете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 SFV checkовете минаха преди минута без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Но инсталацията не минава без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Значи щом си стигнал до инсталация раровете са ти ОК пък за инсталацията причини много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Днес, на обяд, свалих СД2 от ФТЛ-а ама пак същото - ЗРЯЗВАМ Я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.