Jump to content
BulForum.com

Продавам гуми 175/70/13

Recommended Posts

Продавам две летни гуми размер 175/70/13.Гумите са Avon Enviro CR322 произведени в Англия,нямат лепено или спукано,грайфера е около 5.5мм,равномерно износени и въпреки,че са стари каучука е в много добро състояние.DOT 2800 както се вижда от снимките и съответно цена 30лв за двете гуми.

Снимки

Контакти тук или на ЛС.

Минах на 14цола и тези не ми вършат работа.

Продавам две летни гуми размер 175/70/13.Гумите са Avon Enviro CR322 произведени в Англия,нямат лепено или спукано,грайфера е около 5.5мм,равномерно износени и въпреки,че са стари каучука е в много добро състояние.DOT 2800 както се вижда от снимките и съответно цена 30лв за двете гуми.

Снимки

Контакти тук или на ЛС.

dai si telefona,moq e 0899698683

• 2 weeks later...

Снимки

Контакти тук или на ЛС.

pisal sam ti telefona,obadi se de 0899698683

Продадени!

Честито на новия собственик,да си ги кара със здраве!

Колега boss69,предвид,че две седмици откакто съм ти дал телефон и не си се обадил,не съм те взел на сериозно и дадох гумите на следващия желаещ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...