victory Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 LCD, 19" с матрица 4 към 3. За връзка: 0885 617919 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpeg Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 HannsG HQ191D 19" 4:3 LCD TFT Monitor, Black, 1280x1024, 5ms, DVI, VGA, Speakers, 1000:1 Спецификации перфектен със оставаща 7 месеца гаранция 160 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 HannsG HQ191D 19" 4:3 LCD TFT Monitor, Black, 1280x1024, 5ms, DVI, VGA, Speakers, 1000:1 Спецификации перфектен със оставаща 7 месеца гаранция 160 лева За съжаление марката ми е 100% непозната и отговорът ми е - не. Търсенето продължава Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Philips 19“ (48.3см 4:3 format) TFT 190S8FB 5ms без изгорели пиксели,перфектен,кашон кабели,пълен комплект с остатъчна гаранция до февруари 2011 цена 230лв 0889265990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 Philips 19“ (48.3см 4:3 format) TFT 190S8FB 5ms без изгорели пиксели,перфектен,кашон кабели,пълен комплект с остатъчна гаранция до февруари 2011 цена 230лв 0889265990 Нов: 237 лева с ДДС и 36 месеца гаранция. http://www.dekom.bg/?page=product_details&instanceID=6049 Трябва доста да помислиш върху цената и ще говорим пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Предложения HannsG HQ191D от victory не е лош монитор. Сервизът им в България също е сериозен: ViewPoint, така ако се споразумеете за цена, ще останеш доволен от картината на този монитор (е не е като новите LED, но все пак търсиш втора ръка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Брейй...верно им паднала цената.Когато го вземах моя беше с почти 100лв над цената му в момента,но пък го имаше в наличност.Като гледам този го няма и няма да го има вече защото навсякъде се лансират широкоекранните вече. Е,човека ти предлага ханса за 160 лв вземай него,моня няма как да го вземеш за тези пари. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Брейй...верно им паднала цената.Когато го вземах моя беше с почти 100лв над цената му в момента,но пък го имаше в наличност.Като гледам този го няма и няма да го има вече защото навсякъде се лансират широкоекранните вече. Е,човека ти предлага ханса за 160 лв вземай него,моня няма как да го вземеш за тези пари. Успех Не е необходима толкова жлъч... Твоя модел е твърде стар, но за сметка на това има по-нови на пазара, при това с 3 годишна гаранция: http://jarcomputers.com/l_bg/?m=10&i=10026&producer=PHILIPS и... моля, не ми давай съвети, които не съм поискал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Пък си и докачлив... Хем гол,хем голям ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 victory гледам, че мониторите, които ти предлагат са все с TN матрица. Aз имам едно перфектно като състояние LG с S-IPS матрица - на светлинни години от 95% от предлаганите в момента на пазара матрици. Ако знаеш за какво говоря и имаш интерес можем да говорим и за цена около 200 лв. - току що получих категоричен отказ да го сменяме, че не го ползвам аз. Ако пък просто търсиш 3:4 заради това, че са по-стари и съответно по-евтини, предполагам, че цената ти е основния критерий. Мога да те посъветвам да погледнеш в Изот сервиз на М.Луиза, имат хубави монитори - от класа на Филипса по-горе за по 130 лева. И са с по 6 м. гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 victory гледам, че мониторите, които ти предлагат са все с TN матрица. Aз имам едно перфектно като състояние LG с S-IPS матрица - на светлинни години от 95% от предлаганите в момента на пазара матрици. Ако знаеш за какво говоря и имаш интерес можем да говорим и за цена около 200 лв. - току що получих категоричен отказ да го сменяме, че не го ползвам аз. Ако пък просто търсиш 3:4 заради това, че са по-стари и съответно по-евтини, предполагам, че цената ти е основния критерий. Мога да те посъветвам да погледнеш в Изот сервиз на М.Луиза, имат хубави монитори - от класа на Филипса по-горе за по 130 лева. И са с по 6 м. гаранция. Основната причина да търся монитор с размер 4:3 (5:4) е факта, че не мога да свикна с размер 16:9 - неестествено ми е. Не е проблем да купя и нов (независимо от цената) но тъй като ще го ползвам изключително рядко... не ми се дават такива суми. По тази причина търся втора употреба. Изот сервиз не ми допада като фирма и оттам не бих взел, дори да ми го подарят. Ще потърся още седмица и ако няма подходящ - в магазина. Благодаря ти както за предложението, така и за разбирането Що се касае до изказването на Lorenzooo: Че ми е голям - голям е. Факт, който не може да се промени. Колкото до това колко пари имам... в голяма грешка си, но не е тук мястото да обсъждаме финансовите си състояния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.